2777
2789
عنوان

ممکنه بی بی چک خطا داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 42 پست
هرکاری میکنم نمیتونم کنار بیام باهاش

اولش ادم شوکه میشه ولی خودتا کنترل کن عزیزم گریه و ناشکری نکن بخدا که خیلی قشنگه مثل فرشته هان وقتی میاد میبینی چقدر زندگیت میفته رو روال

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
عزیزم گریه نکن اگه جوابت مثبت بود فقط خوشحال باش و دعا کن و خدارو شکر بچه خیلی قدم دار و روزی داره ب ...

حس میکنم نمیتونیم از پسش بربیایم بچه خیلی مسولیت داره 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براچی مگه چته که نتونی حتما میتونی و بهترین مادر میشی

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

الان نمیتونی بری بیربی بخری بزنی

جوابش مثبت بود

خب به به قدمش پر خیر و برکت عزیزم دیگه ناراحت نباشیا کوچولوتم ناراحت میشه مطمئن باش قشنگی زندگیته شیرینی زندگیته