2777
2789
عنوان

ممکنه بی بی چک خطا داشته باشه

193 بازدید | 42 پست

من پریودم عقب افتاد بی بی زدم هاله افتاد اینجا  گفتن مثبته امروز آزمایش دادم گفت  فردا جوابش میاد ممکنه منفی باشه  دارم دق میکنم 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی چی ممکنه منفی باشه؟؟؟

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا من  ازمایش منفی شد ولی باردار بودم البته قبل موعدم ازمایش دادم ولی بببی چکهای قبل موعدم مثبت بودن

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

من ماهی که باردار نبودم ،سه تا بیبی زدم مثبت شد 

دو روز بعدش پری شدممم🥴🥴

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

من ماهی که باردار نبودم ،سه تا بیبی زدم مثبت شد دو روز بعدش پری شدممم🥴🥴

من نمیشم البته قبلش اورژانشی خورده بودم دوروز پیس هم لکه بینی داشتم 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمش یادم نیس

عزیزم خیره انشالله چند روز عقب انداختی تا آزمایش ندی دقیق مشخص نمیشه همه میگن پنجاه پنجاه من سر پسرم ده روز بعد موعد بی بی چکم یه هاله کمرنگ کمرنگ انداخت سر دخترم سه روز مونده به موعد دو خط پررنگ شد فقط آزمایش مشخص می‌کنه دقیقشو