بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
دخترم ۱,سالشه و پسرم پنج ساله معلم مهد ک میگفت من خیلی بچه دارم اینجا ک از شش ماهگی دستم بوده خیلی ...
بعنوان کسی ک پسرش از یه سالگی مهد بوده میگمنکن
من حقوقم ۳۰ تومن بود تو ک حقوق پیشنهاداتی زیادی هم نداری
هیچی مهمتر از بچت بهت نباشه
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
ببخش این پیامو گذاشتم معمولا ادمی نیستم تو این مدلی تاپیکا نظر بذارم، چون مامان خودم از سن پایینم شاغل بود باور کن چشمم به در خشک میشد بیاد ،وقتی غروب میومد از سرکارش انگار زندگیم تازه از اون موقع شروع میشد ،بخاطر دوری و استرس شدیدا بهش وابسته بودم ،خیلی اسیب دیدم ،بعضی وقتا گریه میکردم
گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
حتما برو و ارزوهاتو محقق کن تو الان نری سرکار دستت تو جیب خودت نباشه یه روزیم یه اتفاقی بیفته که بهشون بگی بخاطر شما نرفتم سرکار میگن میخواستی بری حتماااا برو حتی اولش میخوای کار شروع کنی ممکنه با حقوق پایین بری ولی کم کم همچی درست میشه و کلا دید همه بخصوص خودت نسبت به خودت عوض میشه