2777
2789
خونت اگه خنکه خراب نشده خونه ما بیست‌وچهارمین کولر روشنه یکبار شده سرخ کردم عالی بود به محیط بستگی د ...

خونم خیلی گرم نیس      جوری بود ک ماهیا سرد بودن هنوز

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا مگه یخ نمیریزن روی ماهی

ما جنوبیم بازار ماهی فروشها، ماهیه که ریخته با اینکه هوا خیلی گرمه ماهی رو تو سینی میزارن و فقط اب روش میریزن تا ماهی تازه نشون بده خودم میبینم گاهها پیششون فروش نمیره تا دو روز فقط اب میریزن رو ماهی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ما جنوبیم بازار ماهی فروشها، ماهیه که ریخته با اینکه هوا خیلی گرمه ماهی رو تو سینی میزارن و فقط اب ر ...

یعنی خراب نشده من  خودم صید کردم. تازه ی تازه  بو دارخ ولی ن زیاد.   بافت پوستش لزج نیس  گوشتش باناخن فشار دادم   فرو رفت ولی از رو پوست ن ی تیکه اشم سرخ کردم سفیده فقط روش یکم  تیره تر بود بدون خیچ ادویه ایی سرخ کردم  بو. بد نمیداد موقع سرخ کردن 

ن. ی جایی رفتیم تو زدیم. بخاطر پسرم

چه جالب.من از ماهیکیری خیلی خوشم میاد.دلم میخواد یبار انجامش بدم😅

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

چه جالب.من از ماهیکیری خیلی خوشم میاد.دلم میخواد یبار انجامش بدم😅

عزیززززم 🥰

یعنی خراب نشده من خودم صید کردم. تازه ی تازه بو دارخ ولی ن زیاد. بافت پوستش لزج نیس گوشتش باناخ ...

بنظرم خراب نیست ولی خب هر وقت از چیزی بد به دلت افتاد استفاده نکن ادمی باورش و تلقین روش تاثیر داره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بعیده خراب شده باشه نشون یه همسایه سن بالا بده خیالت راحت بشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بنظرم خراب نیست ولی خب هر وقت از چیزی بد به دلت افتاد استفاده نکن ادمی باورش و تلقین روش تاثیر داره

مرسی عزیزم دیگ. گذاشتم فریزر توکل بخدا حالا موقع درست کردن. باز نگاهش میکنم 

بعیده خراب شده باشه نشون یه همسایه سن بالا بده خیالت راحت بشه

باید ببرم ب مامانم نشون بدم  گفت بیار ما میخوریم 🤣   نترس