2777
2789
عنوان

چک صیادی چیه😑

308 بازدید | 17 پست

چرا همه موبایل فروشا اقساط فقط با چک صیادی میدن ؟

اصلا چیه چجوری درست کنیم یکی کامل توضیح بده برام اصلا نمیفهمم چیه

بعد یعنی پول از حسابمون برداشت میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا چک ها در وجه حامل بود .یعنی هرکس میبرد بانک میتونست وصل کنه .بعد یه قانون گذاشتن و چک صیادی و بنفش رنگ اومد که بخای به کسی خرج کنی باید تو سامانه به نام و کدملیش ثبت کنی.اینجوری هم میشه ره گیری کرد چک رو که از کی به کی رسیده و هم اگه چک برگشتی داشته باشی نمیتونی ثبت کنی و نسبت به چک های قبلی معتبر تره

یعنی از بانک بیاریم این چکومیشه کامل توضیح بدی چیه لطفا

ببین مثلا شما میری بانک صادرات ک حساب داری میگی من میخام درخواست بدم ک دسته چک بگیرم ک اگه جایی خواستی مثل الان موبایل بخری اقساطی چک بدی . 

بانک صادرات نگاه میکنه میبینه گردش مالی حسابت خوبه بهت دسته چک میده . 

شما میری موبایل بخری بهت میده ۲ تا چک مثلا بده 

شما ۲ تا چک میدی ب مغازه موبایلی بعد با گوشیت یا عابر بانکی ک بانک صادرات باشه این چک را ب مبلغی ک مغازه موبایلی میگه و تاریخی ک میگه ثبت میکنی ب اسم اون مغازه داره ‌ 

این چک های صیادی را صادر کردن ک امنیتش بالا باشه مثلا شما اگه یه برگ چک سفید امضا هم گُم کنی کسی نمیتونه کاری کنه باهاش چون شما ثبت نکردی ب اسم کسی . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....