2777
2789
عنوان

دیدار با دایی بعد بیست سال

220 بازدید | 29 پست

عروسی پسر داییم دعوتیم نزدیک ب بیست سال  ندیدمشون.اتفاقی دعوت شدیم عروسی پسر داییم اونم چون تو شهرشون بودیم دعوت شدیم.هیجان دارم بعد این همه سال میخام ببینمشون.بچه بودیم همبازی دختر داییام بودیم خیلی روزای خوب و شیطنت انگیزی داشتیم بعد ازدواج کردن ارتباط کامل قطع شد.الان امشب میخام دختردایی و پسر دایی و‌داییم رو ببینم هیجان دارم نمیدونم چیکار کنم.شانس باردارم هستم مجیور شدم اینجا لباس بگیرم و کلی خرج کنم نوبت آرایشگاه گرفتم.شوهرم اولین بار میخاد ببینشون.احساس عجیبی دازم.استرس هیجان همه چی قاطی..نویت آرایشگاه گرفتم برق رفته میخام دیر برم چون زود نمیخام برم.زودتر نرفتم ارایشگاه..اصلا ی حس و حال عجیبی دارم

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ارتباط تلفنی هم نداشتین؟چرا انقد زیاد؟

خب شهرمون جدا بود.ذیگه نرفتیم.قبلا بچگیا تابستونا میرفتیم.بعد ازدواج دختر داییام کلا چسبیدن ب خانواده شوهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شهرمون جدا بود.ذیگه نرفتیم.قبلا بچگیا تابستونا میرفتیم.بعد ازدواج دختر داییام کلا چسبیدن ب خانواد ...

اها بسلامتی خوش بگذره گلم خوش باشین 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

منم تو عروسی دختر داییم تو ۱۳سالگی برای اولین بار فهمیدم یک دایی دیگه دارم

اصلا رکب خوردم شک کردم به همه چیز که نکنه چندتا دایی خالهدیگه داشته باشم من ندونم

زیاد هیجان زده نشو میخوره تو پرت

...

منم تو عروسی دختر داییم تو ۱۳سالگی برای اولین بار فهمیدم یک دایی دیگه دارماصلا رکب خوردم شک کردم به ...

ن اینطوری نیس من بچگی رفت امد داشتیم بعد دیگه ندیدیم.شاید مادر بزرگ یا پدر بزرگ ی ازدواج دیگه داشته شما دیر فهمیدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم دایم نزدیک ۱۷ ،۱۸ ساله ندیدم دلم تنگه واقعا براش 

یه شهر دیگه هستن و ازمون دورن 

بعد شنیدن جواب منفی برای پسرش کلا قطع ارتباط کرد

البته هفتگی با مامانم تماس میگیره و حالمون میپرسه ولی میگه خیلی سرم شلوغه ببخشید نمیتونم سر بزنم 

فقط مامانم چند باری در حد چند دقیقه داخل چنتا مراسم دیدتش

وا واقعا؟ دایی ها بهترین عضوهای فامیلن از خاله ها هم بهترن چجوری ۲۰ سال رفت و آمد نداشتید چه عجیب

اره خب شهر دیگه بودن اصلا دختراش ازدواج کردن همه تو همون شهرخودشون موندن.کلا رفت امد ب هیچ فامیل مادری ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...