2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 708 پست
تو گروه گفتیم دیگه باز یادتون بود تگ کنین من یادم نمیمونه پس قول نمیدم

منم فکر کنم تگم خرابه البته امتحان کنم ببینم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

قدیما باز راحتتر بوده اما الان چقد سخته کنترلش بازار و ویترینای رنگی و فیلما و سریالا و فضای مجازی و ...

والان بیشتر طلاق ها به همین خاطره   دخترم با عموش رفتن یه مدرسه نوشت افزار بردن برا دانش آموزان نیازمند.  گفت مامان از ۳۵ تا دانش ۹ تا فرزند طلاق بودن.  یکی هم در شرف طلاق.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والان بیشتر طلاق ها به همین خاطره دخترم با عموش رفتن یه مدرسه نوشت افزار بردن برا دانش آموزان نیاز ...

درسته خدا به دادمون برسه و همینطور بچه هامون

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

اره منتها وقتی کنترل چشم ان شاالله یاد بگیریم ناخواسته ام‌ اتفاق نمی افته یا بسیار کم

توکل بر خدا

اره منتها وقتی کنترل چشم ان شاالله یاد بگیریم ناخواسته ام‌ اتفاق نمی افته یا بسیار کم

راعتقاد داشتن به خدا و درک محضر خدا.
آقا امام صادق (علیه السلام) می فرماید: فرو بستن چشم از گناه میسر نیست مگر برای انسانی که عظمت و جلال پروردگار را در قلبش مشاهده کرده باشد.
از آقا أمیرالمؤمنین علی(علیه السلام) سؤال شد: توانایی بر کنترل چشم چگونه حاصل می شود؟ حضرت فرمود: «این که خود را تحت قلمرو سلطان آگاه از همه مسائل بدانی و تسلیم او باشی. [۱]

اگه ایمان واقعی داشته باشن و به قرآن عمل کنند می‌تونن رعایت کنند ولی الان اکثرا میگن خوب چیکار کنیم ...

بعضیاشون هیچی رو از چشماشون دریغ نمی کنن از صبح بیرون بودم یعنی منی که دیگه جوون نیستم هم از شرشون درامان نبودم