2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 792 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیایید مسائلی که باهاش مشکل داریم و نمی دونیم چطور حلش کنیم رو بهم بگیم تا راه حل براش پیدا کنیم 

مثل من نمی دونم چطور به دوستم بگم غیبت نکن و یا مسخره نکن 

چون بعدش میخنده حس پشیمونی نداره 

چون نمی دونه این گناهه 

بیایید مسائلی که باهاش مشکل داریم و نمی دونیم چطور حلش کنیم رو بهم بگیم تا راه حل براش پیدا کنیم مثل ...

منم یه فامیل اینطوری دارم هر چی میگم گناهه میگه حقمه که غیبت می کنم اذیتم کردن و فلان کردن منم غیبتشونو می کنم آخرش من یکم رفت وآمدمو کم کردم و با ترفندای مختلف مثلا خواب بد دیدم و .... سعی می کنم کنترلش کنم هرچند گاهی اوقات منم کنترل از دستم خارج می شه و غیبت می کنم و بعدش پشیمون می شم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

واینکه اگر بهم موعظه کنیم خودخواهیه؟چون دیشب بهم موعظه نکردیدفقط من موعظه کردم😃دوباره تنبیه میشم .. ...

نه بابا چرا خودخواهی؟خودمون خواستیم که موعظه کنید دیگه بعدش من صحبتهای استاد حائری رو گذاشتم برا هممون موعظه با شه

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

سلام عزیزان بنظرتون تو ذهنم به این فکر کردم که آشنامون چقدر غیبت و مسخره میکنه حسن ظنم خط میخوره؟ودا ...

سلام عزیزم فکر نکنم خط بخوره چون این کارو انجام میده و گناه می کنه شما بدت میاد

من کی باشم

من همیشه گفتم لیاقت شما که از جوانی تصمیم گرفتی درست زندگی کنی خیلی بیشتر از منه که نفهمیدم جوونیم چطور گذشت شما بنده خوب خدایی

سلام عزیزان بنظرتون تو ذهنم به این فکر کردم که آشنامون چقدر غیبت و مسخره میکنه حسن ظنم خط میخوره؟ودا ...

سلام بنظرم:

گفتید چقدر غیبت میکنه؟ یعنی نشستید حساب کنید؟

یا گفتید ای بابا چقدر غیبت میکنه خیلی بده خدا ان شالله هدایتش کنه و این صحبتا، این میشه برائت از گناه در قلب، ربطی به حسن ظن نداره. 

واینکه اگر بهم موعظه کنیم خودخواهیه؟چون دیشب بهم موعظه نکردیدفقط من موعظه کردم😃دوباره تنبیه میشم .. ...

به من نگفتیدا حواسم هست😁 

من الان یک حدیث یادم اومد وقتی داشتم با شما صحبت میکردم و مضمونِ مضمون از آقا مجتبی تهرانی: وقتی وسط صحبت های خوب یچیز بی برنامه قبلی میفته به دلتون، بگید:

‏رسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلم‏)‏

مُدَارَاةُ النَّاسِ نِصْفُ الْإِيمَانِ وَ الرِّفْقُ بِهِمْ نِصْفُ الْعَيْشِ

مدارا با مردم نیمی از ایمان است و نرمش با آن‌ها نیمی از زندگانی.

بحار الانوار، ج ۷۲، ص: ۴۴۰

#MyDailyHadith

ولی این پند و موعظه و جسارت بنده نیستا افتاد به دلم گفتم تاپیک نورانی شه به کلام حضرت رسول😊

نه بابا چرا خودخواهی؟خودمون خواستیم که موعظه کنید دیگه بعدش من صحبتهای استاد حائری رو گذاشتم برا همم ...

من قبلا یک کتاب از ایشون خوندم احساس میکردم نشستند جلوی من میگن دردت رو بگو تا راهکار بدم و بی صدا متوجه من بودند. خدا رحمتشون کنه.

من همیشه گفتم لیاقت شما که از جوانی تصمیم گرفتی درست زندگی کنی خیلی بیشتر از منه که نفهمیدم جوونیم چ ...

قربونتون برم لطفا خجالت زده ام نکنید شما خیلی بزرگوارید و من از همگی‌تون درس میگیرم.