2777
2789
عنوان

کادو تولدی که شوهرم داد ولی…

289 بازدید | 11 پست

چند روز پیش تولدم بود شوهرم یک و‌پونصد به حسابم پول زد ولی دو روز بعدش بهم گفت یک تومن داری قرض بدی بهم😐😐منم ناراحت شدم ازش چون انگار داره کادویی که داده پس میگیره

شما باشید ناراحت میشید؟

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

اگر واقعا نیاز داشته نه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش چیه پولداره یا نیست؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نه چرا باید ناراحت بشم پول تو حسابش نبوده لازم داشته دیگه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

شاید دستش بند بوده

تا میفهمه پول دارم سریع به بهانه های مختلف پول میگیره ازم  هیچ کدوم تاحالا پس نداده

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
تا میفهمه پول دارم سریع به بهانه های مختلف پول میگیره ازم هیچ کدوم تاحالا پس نداده

اکثرن شوهرا اینطورن

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️