2777
2789

مستاجریم خونه هایی که بودیم کفش سیمان بوده مجبور بودم دور تا دور خونه موکت بندازم و فرش 

یه خونه دیدیم پذیرایی سرامیک دو تا فرش میخوره بنظرتون دوتاشو پهن کنم مبلا رو بچینم ؟؟ 

یا یکی بندازم وسط مبلا رو دورش بچینم ؟؟ 

لطفا بگین من بی سلیقه ام تو این چیزا 

یدونه بنداز 

مبل ها رو سرامیک باشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پذیرایی چند متره؟ فرشات چند متری هستن؟ مبلت چند نفره اس؟ 

به جواب اینا بستگی داره

در ضمن نصف مبل حداقل باید روی فرش باشه این قائده چیدمانه

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»

چرا عزیزم ؟

چون سرامیک سریع کثیفی ها رو نشون میده و هر روز باید جارو و تی بکشم

و از اونجایی که تنبل تشریف دارم ترجیح میدم همه جا فرش باشه که دیر به دیر جارو بکشم😁

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

مبلت ۷ نفرس پس روی یدونه فرش ۱۲ متری جواب میده. اگه فضای خونه واسه یه فرش ۱۲ متری دیگه جا هست رو اون میز ناهار خوری بچین

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»