2777
2789
عنوان

این ادم برا ازدواج خوب بود یانه

413 بازدید | 38 پست

این ادم اولش به من گفت دندان پزشکه ... بعد از یکماه اشنایی گفتش که دندان پزشک نیست و تجربی کار میکنه یعنی درسش و نخونده 'رفته یسال جلو دست یه دکتر و کار یاد گرفته .اما مطب برای خودش بود و دوتا دکتر هم پیشش کار میکردن ‌...

همون شب  که حقیقت و بهم گفت ناراحت شدم چون اگه روز اول میدونستم همچین چیزیه اصلا ادامه نمیدادم باهاش . بعد گفت لیسانس شیمی دارم و ارشد کشاورزی '...

بازم ازینکه این یکماه به من دروغ گفت بخشیدمش .

اون ۳۸ سالشه من ۲۸ سالمه

خلاصه اومد خواستگاری 'و به خانوادمم همینو گفت 'حتی گفت مالک مطبه . پدرم سند مطب و مدارک تحصیلیشو خواست .بهش زنگ زدم هول شد 'گفت نه لیسانسم همون کشاورزیه 'ارشدمم همینطور 'من چون شیمی رو درکنارش خوندم و ادامه ندادم و .... کلی حرف توهم توهم زد 'گفت مدرک لیسانسم کشاورزیه .بازم گقتم اشکال نداره . به خانوادم لیسانستو نشون نده ارشدتو بیار 'که نگن دروغ گفتی . ..گفت ارشدمم دفاع کردم ول کردم 'ولی باهم میتونیم بریم دنبالش .خلاصه چند روز بعدش باهم رفتیم دنبال مدرکش دانشگاه که کلللللی سال از فارغ التحصبلیش میگذشت 'گفتن ۲ ماه دیگه مدرک میاد . و باید یه سری مدارک بیاری تحویل بدی .

تو همین حین هم شوهر خواهرم رفت یبار مطبش که باهاش صحبت کنه برا تحقیق .

بعدش خلاصش کنم .

پدر مادر منم چون شهرستانن و برای مسافرت تهران اومده بودن خواستگاری خونه خواهرم تهران برگزار شد و یبار هم خانواده من رفتن خونشون ( بااینکه ما اصلا رسم نداریم و سنگین بود این حرکت ) ... ولی زفتن ...

سند مطب رو هم دیدن 'دیدیم که به اسم پدرشه نه خودش 'بااینکه تک پسر بود تمااااااااام اموالش به اسم پدرش بود و بابای من راضی نبود به این مورد . گفت سند باید برگرده به اسم خودت .

خلاصه بابای من گفته بود ما یه سری شرط داریم دو هفته به ما فرصت بدین برا تحقیق و ... شمااهم برید تحقیق کنید .اگر شرطی هم دارید بگید ...

تو همون مدت یروز بهش گفتم 'بخدا به منظور اینکه اون ارومم کنه و از خودم دونستمش بهش گفتم برو حتما مدرک ارشدتو بگیر مامانم ناراضیه . حداقل اینجوری راضیش کنیم .منم کنارتم و ...

کلی عصبی شد که این چه رفتاریه 'چراااااا با من این برخورد و دارین و ....

خیلیییییییییییی هم خودشو بالا میدونست و خیلییییییییییی از خودش تعریف میکرد ..

دوروز بعدشم بهم زنگ زد که ما رفتار شناسی کردیم و به هم نمیایم .گفتم چرا

گفت اونروز همسر خواهرت دست خالی اومد مطب 'خانوادت اومدن خونمون دست خالی اومدن ( حالا اونشب که خانواده من رفتن خونشون براشون سوغات اردبیل حلوا سیاه برده بودن و سند رو هم که خودش با برگه داده بود به ما 'ما به احترام تو پاکت گزاشتیم بردیم ) ...

قبل همه این ماجراها زمانیکه من باهاش درارتباط بودم و رفتم مطبش که دندونمو درست کنن به اصرار خودش 'فرداش گفت تو دست خالی اومدی مطبم .... همونموقه تعجب کردم از رفتارش ....

خلاصه همین .... بااینکه ایده ال ترین دختر زندگیش بودم به این دلایل و سر همبن اتفاقات ول کرد و به من جواب رد داد و حتی گوش نداد من جواب بدم ....

و اینکه خیلی عجله داشت برا عقد . بنظرتون چیزی پنهون میکرد ؟ 

من خانواده اصیل و ابروداری دارم ولی بارها به من گفت من خوایتگاری کسی نیومدم که بنز زیرپاش باشه یا فرش ابریشم زیرپاش باشه ... و چندبار ناراحتم کرد ...

فقطم دارم خودخوری میکنم که لابد ما بد برخورد کردیم ...

برو صد مرتبه برو خداروشکر کن که پسره قبولت نکرد مگرنه به تو باشه که الان ازدواج کرده بودی  حامله هم بودری دنبال راه طلاق تو نی ین سایت میگشتی

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

از اولش كه اينجورى رفتار ميكنه خدا بداد برسه.

مردا اولش كلى ناز ميكشن و بيا ببين بعد چند سال چطورى باهات رفتار ميكنن. اين كه از اولش پررو بازى دراورده بدرد نميخوره

کنار تو درگیر آرامشم . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولش كه اينجورى رفتار ميكنه خدا بداد برسه.مردا اولش كلى ناز ميكشن و بيا ببين بعد چند سال چطورى با ...

اخه خیلی گفت وضع مالیم خوبه فلان 'واقعا هم وضع مالی خوبی داشت ... 

به لحاظ موقعیتی میترسم ازین بهتر نیاد 

خانواده خوب و اصیلی داشت 

خداروشکرکن ک بهم خورد این چ ادمی بوده دروغگو‌‌ هزارتا حرف زده

همه چیزشم مال باباش بوده حتما باباش نزده به اسمش اینم به این بهونه بهم زده 

بهتر

انشالله مرد خوبی نصیبت بشه

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

اخه خیلی گفت وضع مالیم خوبه فلان 'واقعا هم وضع مالی خوبی داشت ... به لحاظ موقعیتی میترسم ازین بهتر ن ...

کدوم اصالت 

این همه دروغ گفته 

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

ازمن نصیحت ادمی که یه دروغ کوچیک بهت میگه به خصوص خاستگار بذار کنار 

یعنی کلاش‌ هس

سن ش م بالاس

علت کنسل کردنش م اینه که دید داره دستش رو میشه

اینم که تحقیر ت میکنه کاملا نشون میده عقده ای و شاید خودشیفته س . پول ش بخوره تو سرش

خدا میدونه چه دروغای دیگه ای گفته ک ترسیده با این پیگیری پدرت رو بشه آبروش بره

وقتی کسی انقدر عزت نفس نداره که به راحتی چنین دروغهایی میگه و ترس از رسوا شدنش نداره، پول و موقعیت اجتماعی به چه دردی میخوره

مطمعنم اگه با این آدم ازدواج میکردی، با خانواده ای ک داری حتما به مشکل میخوردی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم اتفاقا تو خیلی عاقل بودی و اجازه تو دادی دست پدرت 

نه مثل من که همه چیو واسه مالش دروغ گفت و نذاشتم پدرم در مورد مالش ازش پرس و جو کنه و الان گند زدم تو زندگیم 

برو خدارو شکر ، کسی که دروغ میگه آدم قابل اعتمادی نیست و همین روند رو تو زندگیش ادامه میده

از اول با هدف گول زدن اومده جلو، روراست نبوده باهاتون.

فكر نميكردن شما همون اول سند مدرک چيزى رو ازشون بخواين.

تو پرشون خورده بهونه الكى آوردن. دست پیش گرفتن پس نیفتن

کنار تو درگیر آرامشم . . .