2777
2789

بابای که ۸ ساله با زن شوهردار رابطه داره

برای اون زنه پول خرج میکنه

یه هزارتومن به زن و بچه هاش نمیده کاری به هیچی نداره... بچه های اون زنه رو از بچه های خودش بیشترر دوست داره

براش آبرو مهم نیستت همه جاا جار میزنه که من با زن و بچه هام قهرم اوما محلم نمیدن اونا مقصرن

از خونه نامرتب عکس و فیلم استوری میکنه مثلا عکس از از خودش میزاره بقیه ببینن

توی همه این سال ها همش دعواااا تهدیدد اذیت کردن 

همه خبردار کردن از دعواها و مشکلات

بفکر آبرو خودش نبود آبروی ما هم برددد 🥲🥲

لطفاا چیزی نپرسین دیگه فقط جواب سوالمو بدین

دشمنیش که آشکاره ولی چرا مادرت جدا نمیشه راحت زندگی کنید؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمنیش که آشکاره ولی چرا مادرت جدا نمیشه راحت زندگی کنید؟

گفت من در ر صورت اذیتتون میکنم

کل همه چیو ازتون میگیرم

ما کسیو نداریم بابامم زورش زیاده به ماا میتونه عذاب بده 

گفت من در ر صورت اذیتتون میکنمکل همه چیو ازتون میگیرمما کسیو نداریم بابامم زورش زیاده به ماا میتونه ...

اون هیچ کاری نمیتونه بکنه داره بلوف میزنه مادرت مهریه بذاره اجرا اجرت المثل و نفقه خودش و شما ها رو بذاره اجرا ببینم پولی میمونه برای پدرت که بلبل زبونی کنه و برای زنهای هرزه خرج کنه یا نه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اون هیچ کاری نمیتونه بکنه داره بلوف میزنه مادرت مهریه بذاره اجرا اجرت المثل و نفقه خودش و شما ها رو ...

بلوف نمیزنه طی این سالها تهدیداشو عملی کرده دیدم که میگم

زجرکشمون کرده 

بلوف نمیزنه طی این سالها تهدیداشو عملی کرده دیدم که میگمزجرکشمون کرده

خوب شما چکار کردید؟

تا وقتی که نقش قربانی رو بازی کنید اونا قدرت نمایی میکنن یجا باید تمومش کنید

خوب شما چکار کردید؟تا وقتی که نقش قربانی رو بازی کنید اونا قدرت نمایی میکنن یجا باید تمومش کنید

دیگه حالا دیر شده باید همون چند سال پیش جدا میشدن که نشددد.... دیگه الان فقط مرگ بابام آرومم میکنه دیگه هیچچچ

چیزی واسه از دست دادن ندارم

دیگه حالا دیر شده باید همون چند سال پیش جدا میشدن که نشددد.... دیگه الان فقط مرگ بابام آرومم میکنه د ...

مرگ کمتر میره سراغ آدم بدها

شایدم کلا نمیره سراغ بدها