2777
2789

۳ساله باهمیم البته ب جز این دوسال اخیر ک همش کات و برگشت بوده (۴ماهه از طرف من کات کردیم)

پولداره ماشین انچنانی البته بگم (باباش پولداره)

قیافش خوبه بد نیست سلیقم نیس ولی خب

فوق العاده مهربون 

دستودلباز

ب پدرمادر احترام میذاره 

خانواده داره

حرف گوش میده(خیلی وقتام ن)

ولی 

خیلی بچست بالغ نیست

همش باید بش یاد بدی چیکار کنه

رفیق بازه

دو س بار ازش شیطنت دیدم 

و مهمتراز همه وقتی کات میکنم همش پیگیرمه خواهرشو میفرسته خودش پیام میده ولی وقتی ب دستم میاره دوباره داد زدناش بازی گوشیاش شروع میشه 

منم اعصابم نمیکشه پنیک میشم روحم اذیت میشه

دیگ ایندفه قیدشو زدم مادرم گف ی فرصت بده باز ولی ازین فرصتا زیاد دادم کنار همه رفتارای خوبش اینارو داره ک خیلی اذیتم میکنه

دوباره طبق معمول بهم پی ام میده نمیدونم چیکار کنم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یاد بگیره بهت احترام بزاره دقیقا با آدمی که وقتی بدست میاره تموم رفتارای قشنگشو فراموش میکنه ت ارتباط بودم میفهممت واقعا سخته.اگ نمیتونی برنگرد 

ی بار جدی جدی برنگرد بزار بفهمه از دست دادن یعنی چی تا بترسه وقتی ببینه جدی هستی شاید سرش به سنگ بخوره دیگه تکرار نکنه وقتی تو دائما ببخشی میگه خب من هراشتباهی کنم بازم برمیگرده دیگه

دو سه بار شیطنت کرده را بیشتر توضیح بده ..حداقل برای خودت

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

باید یاد بگیره بهت احترام بزاره دقیقا با آدمی که وقتی بدست میاره تموم رفتارای قشنگشو فراموش میکنه ت ...

اره بالاخره یکی درکم کرد…اخرین بار ک داد میزدم خودمو خفه میکردم روحو روانمو ب فنا میدادم سر بچه بازیاش تو اوج نفهنی تلفنو قط کردمنم با خودم عهد بستم ک دیگ هیچوقت برنگردم 

ولی از ابروم و ازینکه نزدیکه بهم میترسم پاپیچ شه ول نکنه…

میدونم ک درست نمیشه نمیخوام خودمو گول بزنم

اره بالاخره یکی درکم کرد…اخرین بار ک داد میزدم خودمو خفه میکردم روحو روانمو ب فنا میدادم سر بچه بازی ...

توی این رابطه فقط خودتو اذیت میکنی امیدوارم که بتونی تصمیم درست بگیری

من ی روزایی واسه اینک ی لحظه صداشو بشنوم حاضر بودم جونمم بدم ولی وقتی الان هرازگاهی زنگ میزنه که بهم بگه برگرد حتی تلفنش هم جواب نمیدم و بی اهمیت سایلنت میکنم 

شمارش هم پاک کردم

هنوزم دوسش دارما ولی ی سری آدما فقط ت ذهن آدم قشنگن بودن باهاشون روانیت میکنه،ی روز خوب بود چندروز اشکمو درمی‌آورد و انقد حالم بد میشد که حد نداشت

نجات بده خودتو عزیزم مطمئن باش ی روزی یه ادم درست میاد ت زندگیت