2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم تودعواهاباشوهرم نخندم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 47 پست
من که حقم با منهخنده ام میگیره شوهرم میگه دیگه خندیدی بعد میره ادامه ی خراب کاریش رو انجام میدهمنم ب ...

آی دقیقااا فک میکنم وقتی میخندم فک میکنه من مقصرم😂😂

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  دقیقا مثل شما فقط  میخندم اصلا هیچ کس منو جدی نمی گیره انقدر ک تو دعوا میخندم  هیچ راهکاری هم نداره

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

منم هر وقت دعوا میکنم خندم میگیره موقعی که باید بخندم گریم میگیره تو عزا از خنده باید منو جمع کنن

آیییی تصورشم خنده داره 😂😂😂😂

منم دقیقا مثل شما فقط میخندم اصلا هیچ کس منو جدی نمی گیره انقدر ک تو دعوا میخندم هیچ راهکاری هم ن ...

بخدا همینطوره شوهرمم از این سواستفاده میکنه هاا🤦🏻‍♀️

چمدونم خواهر پاک رد دادم خودم 😂😂 ببین الانم دارم میخندما🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم همینجوریم

خیلیم بهم فشار بیاد گریم میگیره

اصلا داستانیه😂

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یادمه یبار اوایل زندگی با شوهرم دعوام شد 

شوهرم با عصبانیت کامل داشت حرف میزد منم شال مبل رو کشیده بودم جلو لبم میخندیدم 

خلاصه از اون موقع کلا دعوا نمیکنه میگه با تو دعوا میکنم تو میخندی احساس میکنم به شعورم توهین میشه 😂😂😂😂

منم گاهی همین طورم خنده ام میگیره فکر کنم واکنش دفاعی مون به دعوا خنده ناخوداگاهه،تا فشار رو آزمون ک ...

چه جالب 

بخدا همینطوره شوهرمم از این سواستفاده میکنه هاا🤦🏻‍♀️

اره واقعا وقتی میخندم همه تقصیر ها رو گردن من میندازن😂🤭

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی