2777
2789

۴ونیم سالشه خدا بگم چیکار کنه پسرعمش یک بار دور از چشمم به جای خصوصی پسرم دست زده از اون موقع یاد گرفته الان دیدم دست زد به جای خصوصی دخترعموش دارم سکته میکنم اونقدر داد زدم از حرص فشارم رفته بالا خیلی نگرانم باید چیکار کنم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره باید حتما ببرم ولی الان دارم میمیرم از ناراحتی

نمیر . اروم باش

دیگه برید باهم پیش مشاور. حل میشه 

پولشم نداشتی . مشاوره در بهداشت  رایگانه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کوچیکه

حرص نخور

با مهربونی باهاش صحبت کن

اونطور حساس تر نکنش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

داد نزن دعواش نکن باهاش حرف بزن توضیح بده که اینکار بدیه و جای خصوصی کسیو نباید دست بزنه یا کسی دیگه جای خصوصی خودشو دست بزنه.. درضمن هیچ وقت بچه ها رو از جلو چشمتون دور نکنید که همچین اتفاقایی نیوفته

نه میفهمه بگو نه کسی باید دست بزنه نه شمااینکارا بکنی حتی برااهمیتش بگو بابام تورا نباید بببنه و موقع لباس عوض کردن همدیگررانبینید بچه را ببرتواتاق و پدرشم همینطوربدونه اهمیت داره منظورم همین شلوارهست 

اول خودت اروم باش کاری نکنی بدتر حساس بشه

کتاب بخون 

با مشاور مشورت کن چجوری ذهنشو دور کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس