2777
2789
عنوان

نمیخوام طلاق بگیرم

7663 بازدید | 106 پست

با اینکه بند نافش و هنوز از مامانش جدا نکرده، کشته مرده خانواده اشه دنبال حرف های خاله زنکیه، خیلی سعی میکرد من و از خانواده ام جدا کنه مشکل روان داشت و خسیسه بعد از زایمانم به خاطر دعوا رفت برام عدم تمکین گرفت. پس چرا هنوز منتظرم بگه درست میشه همه چی برگرد. همیشه دلم میخواست ازش جدا شم ولی الان با یه بچه یک ساله چرا فکر روزهای خوشی ام که کنارش داشتم. من چه مرگم شده 

چون داری احساسی فکر میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دلتنگی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا اینکه کشور وفرهنگ ما صدهزار جور خوبی داره اما بدی هم داره دیگه مثلا هنوز تا مغز استخوون مردسالاره و درنتیجه تقریبا هیچ زنی دوست نداره مطلقه باشه چون بارروانی ومالی و عاطفی و اجتماعی  زیادی براش داره 

دوما پای بچت وسطه که خیلی خیلی مهمه 

سوما هیچکس دوست نداره بنایی که حداقل اولش باعشق ساخته روسرش خراب بشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چون الان بچه یکساله داری و دوست داری اون بچه کنار هردوتون بزرگ بشه و دوتایی لذت زندگی درکنارش رو ببرید و اون بچه هردوتون رو داشته باشه امیدوارم بهترین اتفاق براتون بیفته

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بنظرمن هنوز تا طلاق نگرفتی خوب فکر کن چون اگه طلاق بگیری دیگه جلوی خانواده شوهر سرافکنده میشی برگردی 

میشه خواهش کنم اگه وقت داشتی تاپیک آخر منم بخونی و نظرتو بگی اگه تو شرایط من بودی طلاق میگرفتی یا نه ممنونم گلم

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

جانا سخن از زبان ما میگویی

دوست عزیز من اگه جای بهتری برای رفتن نداری استقلال مالی نداری قراره بچتو جا بذاری وبری شما کاندید طلاق نیستی 

سعی کن مصالحه کنی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چرا هنوز دوسش دارم؟ با اینکه به خاطر خانواده اش بهم بی محلی میکرد و فحش میداد. من مریضم

نه به همین اخلاقای بدش عادت کردی الان طبیعیه ک دلتنگ بشی

ولی موقتیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس