2777
2789
عنوان

تاسیان خیلی غمگین بود

269 بازدید | 23 پست

اونجا که باباهه به جای اینکه با شیرین حرف بزنه حمله کرد دخترشو بزنه دختره داشت از ترس میمرد درسته شیرین عقل نداره مگه رو دختر دست بلند میکنن اون امیر هم چقدر پررو پاشده اومده خونه دختره از این بدتر گند بزنه تو زتدگیش شیرین داشت زندگیشو میکرد 

چیشد؟ کجاشی

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بله باید بزنه

چون ابروش بوده

نمیشه بچه هر کاری خواست بکنه بعد پدر سکوت کنه 

اون زدن از دوست داشتنه 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله باید بزنهچون ابروش بودهنمیشه بچه هر کاری خواست بکنه بعد پدر سکوت کنه اون زدن از دوست داشتنه

درسته دختره واقعا عقلشو از دست داده ولی گناه داشت باید باهاش حرف میزد😔

امثال شما همچین پسرایی بزرگ میکنن بعد ها میشن همچین پدرایی

امثال شما هم همیچن دخترایی بزرگ میکنن ک آبروی خودشون و خانواده براشون کشکه و بعد پشیمون میشن ک دیره

امثال شما هم همیچن دخترایی بزرگ میکنن ک آبروی خودشون و خانواده براشون کشکه و بعد پشیمون میشن ک دیره

پدره میخواست بار اول روانی بازی درنیاره کتک بزنه که دختره فرار کنه. کار شیرین نتیجه ی رفتار باباش بود. اگه وحشی بازی درنمیاورد و به احساسات دخترش احترام میزاشت اینجوری نمیشد. کارای بچه ها نتیجه ی رفتارای خانوادشونه حتی اگه به بهترین نحو تربیت شده باشن.

بعدشم طرف عاشق شده جرم که نکرده

زندگی تئاتری با تجمُع نقابهاست . . .

تو واقعا زنی؟  باورم نمیشه هنوز همچین عقب مونده هایی باقی مونده باشن که دو کلمه با دخترشون حرف نمیزنن بعد که دختره طردشون  میکنه میگن بی ابرو! 

تو واقعا زنی؟ باورم نمیشه هنوز همچین عقب مونده هایی باقی مونده باشن که دو کلمه با دخترشون حرف نمیزن ...

ترجیح میدم عقب مونده باشم تا با هر پسری بپرم و بابام ک یه عمر برام زحمت کشیده رو نادیده بگیرم. تو از زن بودن حرف نزن، زن حرمت داره. همین شماها باعث میشید دخترا با این افکار قرار کنن از خونه و گرنه پدر و مادر همیشه پشت بچه شون هستن. 

ریپ نزن حوصله حرفات رو ندارم. 

ترجیح میدم عقب مونده باشم تا با هر پسری بپرم و بابام ک یه عمر برام زحمت کشیده رو نادیده بگیرم. تو از ...

چشم منتظر دستور تو بودم ریپلای نزنم کسی نگفت برو با پسرا بپر گفتم پسراتونو عین ادم بزرگ کنید برو با همین طرز فکر عقب موندت بمون و بپوس