2777
2789
عنوان

تفاوت گذاشتن بین عروس و دختر

395 بازدید | 36 پست

میرم سر اصل مطلب. یکی از خواهر های همسرم گاهی تند صحبت میکنه. منم بعد سه سال ازدواج و صبر پیشه گرفتن یکی دوبار مثل خودش رک باهاش صحبت کردم. حالا مادر همسرم به همسرم گفته که چرا عروس اینجوری با دخترم صحبت کرده. منم همسرم شب جلوی خانودش منو برد تو اتاق گفت تو حرفی زدی که خواهرم ناراحت شه؟

خلاصه من رفتم بالا خونه ی خودمون. اونم اومد بالا دعوا که باید بیای پایین پیش خانوادم بشینی همه نشستن. خلاصه دعوا بالا گرفت یکی دوتا عضو خانوادش اومدن بالا. کس و کارش هی بفکر شوهرم بودن که آب بخور فشارت میره بالا. امروز اصلا مادرش رو مثل قبل تحویل نگرفتم چون باعث دعوا شد. دخترش مشکل داشت مستقیم با خودم حلش میکرد. پر کردن پسرشون دیگه چه معنا داره. بدم میاد ازین یه بوم و دو هوا بودن آدما. چطور بد حرف زدن دخترشو تو این سه سال ندیده حالا دوبار مثل خودش با دختره حرف زدم بهشون بر خورده. 

اگه عروس گرفتید باهاش یجوری برخورد نکنید انگار کرامتش مهم نیست. فقط به فکر پسر دخترای خودتون نباشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی دارهاکثرا همه پشت دخترشوننولی مادرشوهر خواهرم برعکس پشت خواهرمه و دخترشو اصلا حسابم نمیاره

حالا من خیلی مادر شوهرمو دوست داشتم. پدر شوهرم باهام بد بود. ولی الان دیگه مادرشوهرمم اینکارو کرد وااااقعا ناراحت شدم

حالا من خیلی مادر شوهرمو دوست داشتم. پدر شوهرم باهام بد بود. ولی الان دیگه مادرشوهرمم اینکارو کرد وا ...

جدی

خب باهاش صحبت کن ببین چشه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

عزیزم شرمندم بخدا میشه بگی لک اب چطور از لباس ببرم هیچ کس نیومد تو تاپیک کمک کنه🥲

اب لک نداره که ؟ آب سخته؟ باید شوینده مناسب بریزی ابوشی رو بیشتر کن اون کفه که رولباس مونده 

ببین تازه دخترشون پریود میشه چقدر مراقبن که اذیت نشه. حالا من سه هفته پیش سقط داشتم بخوام گریه هم کن ...

مجرده یا متاهل؟ببین ب این فکر نمیکنن ک توام باید مثل دخترشون باشی توام ارزش های خودتو داری ب زور ک خودتو وارد اون خانواده نکردی

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من