2777
2789
عنوان

الان تقصیر منه یا شوهرم🤕

136 بازدید | 13 پست

مهمونیه ولیمه در پیشه بعد حاجی ۳ روزه اومده الان فرداشب میخواد ولیمه بده شوهرمم دعوت کردن شوهرم گفت من نمیام فقط میام شمارو برگردونم که اصرار کردم گفت باشه دیشب صحبت کردیم گفتم فکر میکردم مهمونی فرداشبه اما پس فرداشب میخوان بگیرن طولانی شد دقیقا عین جملم. منم روزای هفترو گم کرده بودم شوهرم پرسید یعنی شبی که فرداش شنبس؟گفتم آره نگو یکساعته راه افتاده بیاد من زنگ زدم احوالشو بپرسم متوجه شدم بدون اینکه بگه راه افتاده نمیتونه هم بیاد بمونه هیچی دیگه دور زد برگشت خونه خودمون گفت راه برگشتنه خیلی شلوغه الان تقصیر منه؟🤕

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
ولیمه چیه

حاجی از مکه میاد

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتتون،سکوت کن روزارو قاطی کردین اشکال نداره به خودت برس یا اگه میدونی پایه اس بگو‌بریم پارکی چیزی خال دل حفتتون عوض بشه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اره دیگه

گفتم پس فردا شب نمیدونستم جمعس امروز فکر کردم متوجه شده تاییدش کردم فقط

همچین هم واجب نیست برید.بهتره دوتایی باهم برید بیرون غذایی چیزی بخورید یا بگردید

نه مهمه ما که باید باشیم اونم داره میاد مارو ببره زودتر اومد که شام ولیمه رو بخوریم و بریم خونمون مثلا

تقصیر هیچکدومتون.در واقع تقصیر اون حاجیه که ولیمه میده.

والا اون خرج ولیمه رو بدن به ایتام یا بی سرپرستا یا بهزیستی یا اصلا هرجایی که می‌دونن کسی نداره .

من با این چیزا صد در صد مخالفم.

اگه یارو میخواد ولیمه بده به نزدیکانش بده فامیل درجه یک و دو.

نه مهمه ما که باید باشیم اونم داره میاد مارو ببره زودتر اومد که شام ولیمه رو بخوریم و بریم خونمون مث ...

پس چرا میپرسی که تقصیر کیه.وقتی مهمه دیگه دنبال تقصیر نگرد.فقط ملایمت کن این روزها تنش زیاده .خودتون تنشها رو بیشتر نکنید

تقصیر هیچکدومتون.در واقع تقصیر اون حاجیه که ولیمه میده.والا اون خرج ولیمه رو بدن به ایتام یا بی سرپر ...

خب فامیل درجه دوایم خوشم نمیاد منم پارسال موقعیت مشابه بود نیومدم اما امسال بخاطر قضیه ۱۲ روزه اومدیم روستامون و تو موقعیت بودم نشد فرار کنیم😂