2777
2789

دوست مامانم این حرفو زد با پرویی تمامممم

پدر و مادرم ادمای ساده و مهربونی هستن و متاسفانه نمیدونن مثل من باشن برا همین خیلی شیک و مجلسی ب زنه گفتم اینجا خونه گربه هامونه مثل بچه هامون میمونن از جون دل براشون مایه میذاریم شده خودمون چیز خاصی برا خوردن نگیریم ولی بهترین کنسرو ها و غذا خشک براشون میگیریم شما هم اگه نگران بچتی برو هتل خونه ی ما مهمانسرا نیست ،خودم عشق کردم با جوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف کردم از جوابتبلاخره تو نی نی سایت یکی پیدا شد که جواب یه ادم پرو رو داده دمت گرم

من کلا فاز ادمای نی نی سایت درک نمیکنم بی اعتماد بنفسن و واقعا ناراحت میشم،ادم باید پرو باشه

من کلا فاز ادمای نی نی سایت درک نمیکنم بی اعتماد بنفسن و واقعا ناراحت میشم،ادم باید پرو باشه

عزیزم تقصیرشون نیست نتیجه تربیت نادرست پدر و مادره که ادم بی اعتماد به نفس میشه هر چی میشه میگن جواب بزرگتر نده مهمونه زشته و... همه اینا جمع میشه و از ادم یه فرد بی اعتماد بنفس و ترسو میسازه 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱