2777
2789
عنوان

بهم ریختن پریود

60 بازدید | 9 پست

۶ماهه اقدامم یه سقط هفته های اول داشتم.الان بعدسقط دومین ماهه که اقدامم.ماه قبل ۱۰روز زودتر پریود شدم.الان این ماه ۱۱ روز مونده به پریودم دوباره درد پریودی دارم.چرا اینجوری شدم؟سونو گرافی که میرم از تنبلی تخمدان وکیست خبری نیست.ولی خب علائماشو دارم مثل ریزش مو.موی زائد دور سینه وصورت.چاقی شکم پهلو.

چیکارکنم؟😞

این چه کاربری ایه🤤

واقعا که،نمیگی دلمون بکشه🥺

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم هروقت میبینمش گشنم میشه مخصوصا الان که روزه ام

قبول باشه

من گشنمه نه صبونه نه ناهار خوردم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مممنون چرا

حال و حوصله ندارم🙃

قلبم مچاله است