2777
2789
عنوان

نی نی یار چراباید مردها همه جا باشن

599 بازدید | 51 پست

اینجامگه سایت بانوان نیس چه دلیلی داره مردا توهرتاپیکی نظر میدن درخواست دوستی میدن واقعاچرافکری بحال این معظل نمیکنید 

خسته شدیم اینجام ارامش امنیت و حریم شخصی نداریم

هرجایی پلاسن توهرتاپیکی واقعاشورشو بردن 

حال بهم زن ترین شرایط همینه اینجام ارامش نداریم دیگه

@niniyar‍ 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

ببین اگه نذارن مردا با اکانت مردونه بیان با اسم زن وارد میشن

در هر صورت نمیشه جلوی ورود مرد هارو گرفت

مگه اینکه با کدملی ثبت نام کنن که در اون صورت هم ممکنه با کدملی مادر و خواهرشون بیان اینجا

پس خواهرم پذیرش😄

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اجازه ندین اینا همه جا پلاس باشن راحت نظر میدن هی درخواست دوستی میدن پس مسئولین سایت کجان چرافکراینجانیستین که داره هرروز بدتر میشه

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه نذارن مردا با اکانت مردونه بیان با اسم زن وارد میشندر هر صورت نمیشه جلوی ورود مرد هارو گرفت ...

چه وضشه توهرتاپیکی نظر میدن نمیفهمن انگار اینجا سایت بانوانه ... واقعا حالم بهم میخوره

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اجازه ندین اینا همه جا پلاس باشن راحت نظر میدن هی درخواست دوستی میدن پس مسئولین سایت کجان چرافکراینج ...

به خدااا

این پسر جومونگ دیگه همه رو روانی کرده از بس درخواست میده

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️

به خدااااین پسر جومونگ دیگه همه رو روانی کرده از بس درخواست میده

اینجا تبلیغات زیاد داره ولی باز واسه اون اد بلاکر نصب کردم . یه جا نداریم بتونیم راحت باشیم قبلا میخوندن الان انقدر وقیح هستن راحت نظر میدن ضمنا متاسفم برااون دسته کاربرا که باهاشون همکلام میشن و باعث میشن اینا روز بروز بیشتر بیان اینجا

کاش یه عده از اینجا جمع میشدن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

حتی سازنده این سایتم مرد هستشمردا نباشن شما هم نیستینپس جای ناله کردن ازشون بابت وجودشون تشکر کن خاه ...

سازنده سایت نام سایت رو قراره داده سایت بارداری و بچه داری .نگذاشته سایت پدران یا اقایان

رفتارای زشت اقایان رابااین صحبتها توجیه نکنید 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

سازنده سایت نام سایت رو قراره داده سایت بارداری و بچه داری .نگذاشته سایت پدران یا اقایانرفتارای زشت ...

توجیه نیست حقیقته

اقایان هم حق نظر دارن و تکرار میکنم اونا نباشن شما هم نیستی

اگه چیه که حق نظر هم بگیر ازشون!!!!

هیتر نباش خانوم نسبتا محترم

توجیه نیست حقیقتهاقایان هم حق نظر دارن و تکرار میکنم اونا نباشن شما هم نیستیاگه چیه که حق نظر هم بگی ...

حق نظر صحیح و اصولی نه اونکه هرجا که ربطی نداره بهشون نظرات بیربط بزارن درخواست دوستی بدن و همه جا رو ناامن کنن واسه خانما لطفا دیگم برا من ریپلای نکن . هیتر هم خودتونید 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋