2777
2789
عنوان

تجربم از تنفس بعداز عمل بینی

64 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

روزتون بخیر 

این تایپکو زدم برای دوستانی که بعد از عمل بینی تنفسشون سخت شده 

چون خودم این دورانو گذروندم استرس و پشیمونیش وحشتناکه

انقد با افرادی که بینیشون رو عمل کردن در مورد تنفسشون تو سایت و حضوری صحبت کردم

خیلی هاشون که همون لحظه کل امیدمو از قصد یا سهو نابود میکردن این بین چندنفر بودن مثل خودم میگفتن صبر داشته باش درست میشه 

این تاپیک صرفا تجربمه 

من تنفسم بعد از ماه پنجم  یواش یواش شروع به خوب شدن کرد الآنم ماه هفتمم خیلی بهتر از قبلم خداروشکر خداروشکر

من بینیم گوشتی بود فرمش تازه داره مشخص میشه ورمش کم کم داره میره پس نگران نباشین تغییر کرده بینیتون فقط ورم داره

من همیشه تجربه های خوب و بدمو تاپیک میزنم میگم شاید به کسی کمک کرد 

می آید هر آنچه باید 🌱

من قبل عمل مشکل تنفسی داشتم الان مشکلم رفع شده

ولی اگه الرژی فصلی داشته باشین متاسفانه بطور کامل مشکل تنفستون حل نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من قبل عمل مشکل تنفسی داشتم الان مشکلم رفع شدهولی اگه الرژی فصلی داشته باشین متاسفانه بطور کامل مشکل ...

من مشکلی تنفسی نداشتم

اتفاقا آلرژی فصلی هم  دارم ولی مشکلی از تنفس ندارم خداروشکر

می آید هر آنچه باید 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی تنفسی نداشتماتفاقا آلرژی فصلی هم دارم ولی مشکلی از تنفس ندارم خداروشکر

الرژی فصلی باعث خشک شدن مخاط بینی میشه مخصوصا اول صبح

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الرژی فصلی باعث خشک شدن مخاط بینی میشه مخصوصا اول صبح

بله من به ۴تافصلم هم حساسیت دارم

از دست عطسه و گرفتگی بینی به ذله اومده بودم

ولی بعد از عمل بینیم حتی دیگه آلرژیم ندارم

البته شاید بخاطر آمپولی هست که بعد از عمل بینیم دکتر برام تجویز کردن 

بینیتونم مبارک باشه 😊

می آید هر آنچه باید 🌱
بله من به ۴تافصلم هم حساسیت دارماز دست عطسه و گرفتگی بینی به ذله اومده بودمولی بعد از عمل بینیم حتی ...

مرسی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40