2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلت هم میشل بگی عزیزم؟

عزیزم من دختدم یک سال دولتی رفت بعدازون تالان ک هشتمه غیرانتفاعی و پسرمم ار کلاس اول غیر انتعاعی.مدارس دولتی شلوغه و رسیدگی و نظارت کمه ب نظرمن اگه بچتون دختره ک صدرصد غیر انتفاعی..هزینه یی ک مبکنی صرف روان بچه تم میشه درهرصورت آدمایی ک اونجان ازنظر سطح مالی بهترن فرهنگ متفاوتی دارن و پاسخگویی و مسئولیت پذیری اولبا مدرسه م خییییلیییی بیشتره من تو دولتی هرچی ب معلم میگفتم میگف خصوصی ک نیست اینجا تعداد زیاده و ازین حرفا ولی غیر دولتی انگار خودشونو مسئول تر میدونن

عزیزم من دختدم یک سال دولتی رفت بعدازون تالان ک هشتمه غیرانتفاعی و پسرمم ار کلاس اول غیر انتعاعی.مدا ...

از نظر کیفیت درس دادن چه طور 

بار علمی کدوم بیشتره؟

میگن معلم های دولتی ازمون های سخت تخصصی و هزلر جور گزینش میدن رشته اشون مرتبطه ولی توی غیر انتفاعی به من گفتن آشناشون یا هر کسی میارن درس بده

منم تجربه خودم رو میخوام بگم. بستگی داره بچه تون میخواد چه پایه ای بره اگر میخواد بره دبیرستان خب تدریس در غیرانتفاعی میتونه خیلی بهتر باشه اما برای پایه های پایین تر بنظرم دولتی بهتره چون بچه های غیرانتفاعی حتی در مقطع دبیرستان هم خیلی لوس رفتار میکنن و تیم تشکیل میدن اما دولتی اینطور نیست(البته لزوما اینطوری نیست این تجربه منه) بنظرم با والدین مدرسه های اطرافتون چه دولتی چه غیردولتی صحبت کنید نظرشون رو بپرسید این بهترین کاره

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

از نظر کیفیت درس دادن چه طور بار علمی کدوم بیشتره؟میگن معلم های دولتی ازمون های سخت تخصصی و هزلر جور ...

من خواهرم ۸سال معلم غیرانتفاعی بود معلم نمونه م شد..امسال ازمون قبول شد رفت دولتی ..بااینکه باید میرفت اطراف شهر تو بهترین مدرسه شهر بهش کلاس دادن ..میخوام بگم معلم شانسیه گگاهی تو دولتی عالیه گاهی هم نه تو غیردولتی م همینه..و از نظر من کیفیت اموزش توی غیردولتی بهتره این تشخیص منه برای بچه خودم البته نظر بقیه م محترمه