2777
2789

لیسانس مهندسی عمران و با برادراش سه تایی مغازه ی لوازم یدکی دارن

پدرشون به هر کدوم یه واحد آپارتمان جدا جدا تو منطقه های مختلف داده و به نامشون کرده 

تو دو سه روز اول صحبت ها برمی گرده میگه شکاک نیستم ولی چیزی ببینم شکاک میشم بفهمم با همکارای مرد صمیمی شدی شده هموارا و مدیرو میلیاردی بخرم می خرم تا بفهمم چی می کنی😐

میگه از تیپ شلوار پاره و اینا خوشش نمیاد چون مردم نگاهشون می کنن و منم ناخودآگاه نگاهشون می کنم چون جلب توجه می کنن دیگه 

مخالف آرایشگری در کنار کارمند بودنمه چون میگه محیط آرایشگری خرابه و با ماشین حساب اومده حساب میکنه که با حقوق کارمندی خودت و کمک شوهر و پدر سالن نمیشه زد و اینکار تمام وقته نه نیمه وقت 

تاکید زیادی روی بچه داشت که من این سمیات رو ازش شنیدم گفتم اصلا بچه دوست ندارم و تفاهم نداریم و تموم کردم ولی خدایی هر کی جای من بود باهاش بد حرف میزد من خیلی محترمانه گفتم فعلا که داریم حرف می زنیم لازم نیست اشاره ای به من کنی همکارو مدیرمو می خری

عین این عقب افتاده ها تو خانواده ی طلاق بده فلانه به خدا این خواستگارای سنتی دنبال یه زن توسری خور و بدبختن که هر چی گفت بگه بله چشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین فقط چهار نکته ای میگم سخت بگیرین 1 آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی ازدواج تونم فقط 2 در سند ازدواج تون شرط حق طلاق و3 هرگونه ازذواج ثابت وموقت با اجازه تون باشه تا 4 موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا ازدواج فقط به این صورت هشت تا موفق میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

این آدم چه سنتی ازدواج کنه چه مدرن زنش بدبخت میشه

مرد ایده آل چه سنتی ازدواج کنه چه مدرن زنش خوشبخت میشه 

ایراد از مدل آشنایی نیست ایراد از خود شخص هست

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

آفرین خیلی درست گفتی

💕

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸