2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ۹

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 36 پست
عزیزم تو مورد سقط که داشتم بهتون گفتم شاید یادت باشه گفتم تو خارج کشورم آمریکا استم شما گفتی واسه بق ...

عزیزم اگه بهد از سقطتت تا ۱۰‌روز بعدش قطع بشه لک و خون 

پریود هم بشی (۴۰روز بعدش حدودا) هیچ‌جای نگرانی نیس

منم قطع شد دیگه سونو‌ندادم 

۳ماه بعدشم باردار شدم

فعلا جلوگیری‌کن. پریودا مرتب بشه یکی دوتا گذشت برو اقدام

ولی دیگه نگران نباش

آویشن بخر( ادویه رو‌پیتزاها) حتما پیدا میکنی ولی پودر نشده باشه هر زمان پریود شدی از روز‌اول تا ۳وم‌ دم کن بخور

چون‌خیلی وقتا بقایا میمونه با پریود بعدی دفع میشه مقدارش کمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه بهد از سقطتت تا ۱۰‌روز بعدش قطع بشه لک و خون  پریود هم بشی (۴۰روز بعدش حدودا) هیچ‌جا ...

خیلی ممنون عزیزم یک هفته بعدش هم لکه بینی قطع شد الان یک و نیم هفته است کاملا پاک استم یعنی تا پریودی وقت است منم بعضی چیز ها گرفتم منتظرم پری بیاد دم کرده میخورم ولی یه چیز دیگه اگه جلو گیری نشه پریود ها غیر منظم میشه؟؟؟

خدایا شکرت   
خیلی ممنون عزیزم یک هفته بعدش هم لکه بینی قطع شد الان یک و نیم هفته است کاملا پاک استم یعنی تا پریود ...

چی جلوگیری نشه

جلوگیری نسه ممکنه باردار شی که بهتره رحم یکم استراحت کنه بعد بهدحالت قبلی برسه

اقدام نکن تا پریود نشدی

خیلی ممنون عزیزم خدا به خواسته دلت برسونه خیلی دلم نگرون بود ان شاالله که چیزی نیست 

نه خیالت راحت 

پریود بعدیت شدیده

گرم‌کن پری شدی و دمنوش هارو بخور 

الان‌نخپری

نزدیکی هم‌فعلا پیشگیری‌کن

هیچ‌مشکلی نیست انشاالله بعدی سالم میاد بغلت

نه خیالت راحت  پریود بعدیت شدیده گرم‌کن پری شدی و دمنوش هارو بخور  الان‌نخپری نزدیکی ه ...

ان شاالله آمینن یه اشتباه کردم الان دیگه خیلی متوجه میباشم ان شاالله که پری بشم همه دمنوش هارو میخورم 

خدایا شکرت   
هیچکس تجربه ای نداره ؟؟؟؟؟😢

فقط استراحت کن در حد مطلق

فقط برای دسشویی از جات بلند شو

بزار جفتت بره بالا

وقتی سخت باردار شدی باید خیییلی مواظب باشی

الانم فقط چاره استراحت کامله

منم همینجوری بودم

فقط با استراحت خوب شدم

نگران نباش منم از هفته ۵ تا ۱۰ لکه بینی خفیف داشتم دکترم گفت طبیعیه فقط نزدیکی نداشته باش سعی کن اسراحت کنی من که کاملا خوب شدم شیافم استفاده نکردم

💖خدایا شکرت بالاخره نی نیم اومد تو دلم💖
هیچکس تجربه ای نداره ؟؟؟؟؟😢

منم لکه بینی و خونریزیه شدـــــــید داشتم به لطف خدا با شیاف و آمپول خوب شدم و خداروشکرپسرم الآن ۴سالشه

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم