2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ۹

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 36 پست
اره ولی جنین تو هفته شش مونده بود و رشد نکرده بود

وای عزیزم.متاسفم 

نگرون نباش همه ما این روزا رو دیدیم ان شاالله که خود زود زودی واسه جفتمون سالم شو بده آمیننن 

چند وقت گزشت دفع شد ازت یا امپول قرص چیزی مصرف کردی ؟؟؟؟منم فردا پس فردا ماه تکمیل میشه اما پریود نشدم ان شاالله پریود بشم خیالم راحت میشه 

خدایا شکرت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم.متاسفم  نگرون نباش همه ما این روزا رو دیدیم ان شاالله که خود زود زودی واسه جفتمون سا ...

ان شا الله عزیزم

دکتر دارو سقط  اشتباه داده بود جا قرص متیل بهم مترومندازول داده بود

پنج روز درد کشیدم و خونریزی شدید بعدش رفتم دکتر که فهمیدم اشتباه کرده قرصو بهم داد بعد ۳ روز دفع شد همه اش

خدایا خودت مواظبش باش
ان شا الله عزیزم دکتر دارو سقط  اشتباه داده بود جا قرص متیل بهم مترومندازول داده بود پنج ...

شکر که دفه شد از بدنت فدات عزیزم درکت میکنم هیچ نگرون نباش ان شاالله خدا بهت سالم شو میده میدونم سخته واسه من هیچ مثل خواب هست دعا کو به منم زود پریود بشم که خیلی نگرونم 

خدایا شکرت