2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ۹

538 بازدید | 36 پست

سلام خانما

من پنج شنبه شب مهمون داشتم کلی فعالیت کردم و کار انجام دادم وقتی رفتن اخر شب گلاب به روتون خودمو که خشک کردم دستمال ترشح قهو ه ای روش بود

استراحت کردم تا امروز ظهر بازم داشتم رفتم زایشگاه شهرمون ماما بهم شیاف سایکلوژیست داد گفت استفاده کن وفردا برو سونو

شیافو که استفاده کردم انگار ترشحم بیشتر شد کمی شبیه به خونریزی شده

تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه

من خیلی سخت باردار شدم 😭

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جان

عزیزم تو مورد سقط که داشتم بهتون گفتم شاید یادت باشه گفتم تو خارج کشورم آمریکا استم شما گفتی واسه بقایا سنو بده من یه هفته بعد سقط لکه بینی داشتم بعد کامل خوب شدم الان دوهفته است لکه ندارم دکتر همون هفته بتا از 45 به 7 آمد یه هفته دیگه گزشت الان شاید صفر شده باشه دیروز آز خون دادم تاحال دکتر زنگ نزده هفته قبل رفتم گفتم سنو گفت نیاز نیست اگه تو سه ما ه باردار نشدی بیاما تا یه سال سنو نمیدیم تو آزمایشات همه چی رو نرمال نشون داده اینا سنو نمیدن آلام گفتم دیگه توکل بخدا چطور بدونم همه چی دفع شده؟؟؟میترسم بهم مشکل پیش شه 

خدایا شکرت   
بمیرم برات هفته چند بودی ؟ علت چی بود؟ واااای منم میترسم خیلی 😭

نترس عزیزم از تو بزرگ هست خطر نداره لکه بینی ات هم مشکل نیست خوب میشه نی نی سالم بیاد بغت ان شاالله  من هفته 5 بودم دکترا گفتن خارج رحمی است در حالی که علایم خارج رحمی رو نداشتم الان فک میکنم رهفته رو اشتباه کرده بودم خوب قسمت نبود نماند ان شاالله خدا این بار سالم وبا طول عمر نصیب کنه بخیر 

خدایا شکرت