2777
2789

خانم‌هایی که شوهرهاشون تو زندگی اینقدر اذیتشون کرده و تو پروسه طلاق کاری کردن که مجبور شین قید مهریه و حق و حقوق تون رو کلا بزنید فقط طلاق بگیرید بیاد تعریف کنید چقدر سختی کشیدید چقدر پروسه طلاق طولانی شد آخرش چیکار کردید که خلاص شدید من خیلی حالم بده آدم ضعیف و اعتماد بنفسم پایینه تو زندگی با این اینجوری شدم با خیانت های مکررش و درخواست و پیشنهاد هاش به اقوام و دوستان نزدیکم باعث شد منو خوردتر کنه الانم برای طلاق داره اذیتم میکنه یه ذره بیاین از شرایط خودتون بگید و الان چه حسی دارید که جدا شدید  راضی هستید و دیگه ارزش داشت که همه حق و حقوق تون رو بگذرید فقط قیافه ی نحس و خائنش رو نبینید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبوربه بخشش نشدم خانوادم اعتقادی به پول مهریه نداشتن همه چیزوبخشیدم حتی بیشترازپول مهریه بعدشم بابام هزینمودادتادوباره ازدواج کردم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

آره مخصوصا شوهر آدم ی لاشی باشه و از ی جنس مونث هم حتی به پشه ماده هم رحم نکنه

دیگه پس منتظرچی هستی

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

من دوران عقد بود جدا شدم 

جهازم رو ول کردم نیاوردم

آخرش خودشون فرستادن 

مبلم نمیدونم چی شد   قضیه ده سال پیش 

خودم رو راحت کردم مهریه ام هیچ  چون آشنا بود نخواستم پشت سرم حرف باشه و اصلا حال و حوصله دادگاه و شکایت نداشتم 

دیگه پس منتظرچی هستی

ببین دارم جدا میشم اما اون می‌خواد همونجور که تو زندگی یازده سال عذابم داد این پروسه طلاق هم طولانی کنه ببین گیر ی نفهم افتادم یکی که تمام ذهنش وکثافت کاری همه ی زندگیش شکم و پایین شکمش هست 

من همه چی رو بخشیدم و طلاق گرفتم.خداروشکر که نجات پیدا کردم.

الان میتونی به جنس مخالف اعتماد کنی بدبین نشدی به همه ی مردها البته بنظرم بستگی به مشکل که آدم بابتش جدا میشه داره 

ببین دارم جدا میشم اما اون می‌خواد همونجور که تو زندگی یازده سال عذابم داد این پروسه طلاق هم طولانی ...

نترس من ترسیدم تو نترس پای مهریه بنداز وسط اگه کنار نیومد ولی واقعا نترس باش و بی تفاوت بزار پروسه ش طی شه مردا همه مهمینن این اشغالا اگه خوب بودن که زشون ازشون طلاق نمیگرفت پس همینن.

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.