2777
2789

یکی از پسرای خیلی خفن دانشگاه بهم پیام داد گفت ازت خوشم اومده و دوس دارم بیشتر باهم اشنا بشیم. گفتم شرمنده و قبول نکردم. چندبار اصرار کرد بازم گفتم نه و پروفایلمو پاک کردم که فک کنه بلاکش کردم و پیام نده که همین فکرم کرد. ولی حالا پشیمون شدم. میخوام توی گروه دانشگاه یه سوال درباره انتخاب واحد ترم تابستون بپرسم که پیاممو ببینه بفهمه بلاک نکردم و دیدم توی گروه بقیه سوالی میپرسیذن چون ترم بالایی بود راهنمایی میکرد. بنظرتون اشکال نداره توی گروه سوالمو بپرسم یا ضایع اس؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عاقل بود میفهمید اخرین بازدیتو هس هنوز

نه این اپ ایرانیه فرق میکنه. بخاطر شرایط گروه هارو از واتساپ بردن توی اپ های ایرانی

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

خزبازی هست اگه بخاد شمارتو پیدا می‌کنه زنگ میزنه یا تو حیاط دانشگاه میاد کنارت میشه و باهات حرف میزن ...

اینکه سوالمو بپرسم خز بازی هست؟ 

از اون که نمیپرسم توی گروه اطلاع رسانی دانشگاه میپرسم/: 

درسته سوالم نیست ولی اگر بود باید میپرسیدم به هرحال

ربطی به اون نداشت

عجله نکن برمیگرده 😐 تازه کی گفته عکس پروفایل رو پاک کنی فکر می کنه بلاک شده مگه اینکه خیلی احمق باش ...

عزیزم نشونه بلاک شدن توی اپ های ایرانی همینه

لست سین نمیره فقط پروفایل میره