2777
2789
عنوان

بچه ها برام خواستگار میخواد بیاد

254 بازدید | 21 پست

البته با یکی از فامیل های دورمون از بچگی میشناختیمش امروز زنگ زدن میخوان بیان خواستگاریم حالا موندم لباس چی بپوشم پسره اسمش عارف هست شغلشم هم نگم براتون  دندانپزشک هست ۲۸ سالشه من خودم ۲۰ سالمه ۸ سال اختلاف سنی داریم ولی خب خیلی پسر خوبیه خانوادشون هم خیلی خوبن به نظرتون جواب مثبت بدم یا منفی خانواده ام هم راضی هستن خودم دانشجو ام نظر شما چیه پسر خوشگل و خوشتیپ هم هست

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی شغلشو نگم بعد میگی  ؟؟؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

تو چی میخونی؟اره مورد خوبیه حالا حرفاتونو میزنید میرید مشاور

منظورت نفهمیدم

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

میگی شغلشو نگم بعد میگی ؟؟؟

گفتم نگم براتون یعنی شغلش خیلی خوبه منظورم این بود عزیزم

یه مدت صحبت کنید حتما

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

میگم چی میخونی شغلت چیه؟

من خودم پزشکی میخونم در کنارش زبان انگلیسی تدریس میکنم

به سلامتی مبارکه اسی یه سوال البته برا خودم نیست رشته رادیولوژی چطوره؟خواهر زادم تجربی ولی از خون و اینا خوشش نمیاد منظورم رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی و اینا رادیولوژی چطور رشته ایه؟