2777
2789
عنوان

مامانش بهم زنگ زده😑

329 بازدید | 43 پست

اون روز شوخی شوخی حرفشو کشید وسط که شمارت میخوام بدم مامانم بهت زنگ بزنه باهم آشنا بشین امروز ظهر مامانش زنگ زده بعد میگه انشالله کی با خانوادت هماهنگ میکنی بیایم خواستگاری؟😑

من ۱۹ سالمه اون ۲۵ سالشه دو هفته هست با همدیگه صحبت میکنیم

چی بگم بهش واقعا 

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

بگو زوده و فعلا جدی نیست برات

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زوده و فعلا جدی نیست برات

گفتم میگه حالا همین الان که نمیخواین ازدواج کنین فعلا یه عقد و نشون باشین😑

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

گفتم میگه حالا همین الان که نمیخواین ازدواج کنین فعلا یه عقد و نشون باشین😑

بگو برا همین نشون هم زوده و من هیچ شناختی ندارم از اکبر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.