2777
2789

سلام دوستان یه سوال دارم از شما،من چند روز پیش توی جمعی بودم که یه بحثی در مورد خواص مواد غذایی می کردیم تا اومد رسید به شیر ،بعد یه نفر تو جمع گفت که(خیلی عذر می خوام که می پرسم) شیر الاغ خواص خیلی زیادی داره 😵‍💫🤢🤮و برای چند نوع بیماری لاعلاج تو طب سنتی استفاده می شه خلاصه خیلی از مزایاش گفت😂😂😅خیلی تعجب کردم مگه این حیوان گوشت و شیرش حرام نیست چجوری میشه خوردش،اصلا مگه ممکنه؟🤢🤮

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

شیرش عالی و خوشمزه است

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش ما میگن حرومه

ولی از چند نفر اینجا شنیدم گفتن حروم نیست مکروهه انگار

جوری گفتی عذر میخوام فک کردم چی میخوای بگی

بابا خرم حیوونه بدبخت😂

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

شیر الاغ خیلی خاصیت داره 

یادمه بچه ی خالم تو نوزادی تا مرگ رفت گفتن وبا داره و فلانه و بهمانه بعد دوسه هفته بچه بستری بود 

یکی از اشناها گیر داد شیر الاغ بدین بخوره 

دادن دوروزه خوب شد 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

خوردن شیر حیوانات مطابق با حکم خوردن گوشت‌شان مشخص میشه و گوشت الاغ مکروه هس پس خوردن شیر این حیوان  کراهت داره  البته کراهت به معنای حرام بودن نیس ک 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.