2777
2789
عنوان

تعجب کردم از این موضوع ولی گفتن واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشید ادرار شتر چطور؟ من خوندم ۱۴۰۰سال پیش میخوردن

فقط برای ضرورت درمانی بود چون حلال گوشته ۱۴۰۰ سال پیش  نه پزشکی نه درمان پزشکی تجهیزاتی وجود داشته ولی الان ضرورت درمانش هم وجود نداره چون کلی علم پزشکی پیشرفت کرده قرص دارو و درمان داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شیرش عالی و خوشمزه است

وااای نه😵‍💫🤢

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
کجای کاری هلسین خانمکرم و صابونشم استفاده میکنن دوستان

اینو دیدم اما شیرش رو نشنیده بودم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
وقتی ادرار شتر گفته شده خوبه میخوردن شما به شیر الاغ فکر میکنی

یا حسین اینو دیگه نشنیده بودم😱😱😳😳

شیر خر خیلیم گرونه

چنده مگه؟

فقط برای ضرورت درمانی بود چون حلال گوشته ۱۴۰۰ سال پیش نه پزشکی نه درمان پزشکی تجهیزاتی وجود داشته و ...

نجس نبوده؟ حالشون به هم نمیخورده؟ چندش نمیکردن هق بزن؟ مریض نمیشدن بالاخره برای خوردن میکروب که داشته

پس چرا انقدر برای غسل ۲۵۰۰سال پیش، اعراب که ۱۴۰سال پیش بوده این کارشون زرتشتیان با ادرار گاو و شتر اونم فقط غسل نه خوردن به علت اسیدی بودنش برای کشتن شپش این چیزا انقدر دادار و دودور میکنن که زرتشتیان نجس بودن؟

نجس نبوده؟ حالشون به هم نمیخورده؟ چندش نمیکردن هق بزن؟ مریض نمیشدن بالاخره برای خوردن میکروب که داشت ...

شرایط پزشکی الان که هست دیگ کسی نمیره ک دنبال درمان با این مواردها که

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شرایط پزشکی الان که هست دیگ کسی نمیره ک دنبال درمان با این مواردها که

برادر من حرف من اصلا چیز دیگه ای بود میگم اون زمان ادرار شتر و گاو میخوردن ولی الان جوری تفسیر و توجیه میکنن که اشکالی نداشته هرچند سعی میکنن انگار کنن

ولی زرتشتیان ۲۵۰۰سال پیش با ادرار شتر و گاو غسل میکردن شپش رو موهاشون از این بره کلی انگ و تهمت میزنن که نجس هستن هم تهمت نجس بودن میزنن هم میگن هستن نمیگن بودن

شستن بهتر از خوردنه که

حتی به قول شما الان اینکارو نمیکنن