2777
2789

من هر گوهی هستم  مطمعنم پدر بچهام از من خیییلی گوهتر و لجنتره   

اون بچها چ گناهی کردن 

کاش خدا ب من بچه نمیداد وقتی قرار بود ب طلاق برسم  

زندگی بچهااااام دو تا دختراااااام  

تا کی قراره نبینمشون  شبا بدون من گریه میکنن   

خدایا مرررررگ منو بده  

اما زن داداشم گفت اگر خودتو بکشی  خدا روحتو میاره ک ببیتی بچهات چ زجری میکشن و تو کاری نمیتونی بکنی روحتو میاره ببینی شوه ت چ کثافت کاریا میکنه  و عشق میکنه در نبود تو و تو هیچ گوهی نمیتونی بخوری   بعدشن هی اتیش و عذاب   

چ مرگیه ! زنده بودنم عذاب 

مرگمم عذاب 

خدایا هدفت از خلقت من چی بود 

چرا ب من بچه دادی 

ببین طلاق همه ی این فکرارو داره 

منم بچه ندارم 

اما دیوونه شدم بس که فکر کردم ،از آینده ای که نمیدونم چی میشه 

از اینکه فرصت بدم یا نه 

از اینکه آیا فرصت دادم درست میشه یا نه 

گند زدیم تو زندگیمون ، گند زدیم به روانمون

الآنم واسه نجاتمون باید هزار تا فکر کنیم و آخرشم با درد و مرض روزگارمونو بگذرونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برای اینکه خودت از بین نری

جدا شو

ولی یک کلیپ از خودت بگیر در کنار بچه هات توی فیلم بگو به چه خاطر دارم می رم و رهاتون میکنم

بعدش برو سرکار پول در بیار اونقدر مستقل بشی از صفر شروع کن

بعدا دخترات ب سن قانونی رسیدن میان پیشت 

این سال ها هم ببینشون 

اون فیلم مدرک نگه دار ک بعدها نگن مادرم ولمون کرد و رفت

ببین برای اینکه خودت از بین نریجدا شوولی یک کلیپ از خودت بگیر در کنار بچه هات توی فیلم بگو به چه خاط ...

چون دیدم بچه هایی ک والدین شون جدا میشن 

بعد چندسال ک میان بچه ها نمیخوان ببیننشون

حداقل اون فیلم داشته باش ک خودشونن تو اون فیلم کوچیک ن وقتی بزرگ شدن متوجه شن.

تاپیک ت خوندم تو انسانی حق زندگی داری

مثل همه

حق ت آرامش داشته باشی

مادر بودن فدا کار بودن خوبه نه ب نابودی آرامش ت در کنار یک آدم اشتباه

خیلی سخته عزیزم میدونم منم دوتا بچه دارم تا مرز طلاق و دادگاه رفتم اما تحمل دوری بچهام نداشتم خونواده هم میگفت بچهارو بده به شوهرت طلاق بگیر واقعا روح و روانم آسیب دیده ولی برگشتم بازم اما بازم همون اش وهمون کاسه بازم پشیمونم از اینکه طلاق نگرفتم چون آرامش ندارم اعصابم خراب شده 

چون دیدم بچه هایی ک والدین شون جدا میشن بعد چندسال ک میان بچه ها نمیخوان ببیننشونحداقل اون فیلم داشت ...

زندگی ت از صفر بساز

بلند شو

خدا قطعا  وقتی تو آفرید برات هدف هایی دیده بود

برو سرکار 

پول در بیار

درس بخون

طرف زن ۸۰ ساله کنکور میده

انتظاری از خانواده ت نداشته باش

خودت بلند شو  

چون دیدم بچه هایی ک والدین شون جدا میشن بعد چندسال ک میان بچه ها نمیخوان ببیننشونحداقل اون فیلم داشت ...

ترو خدا برام دعا کن برا بچهام ترو خدااا دعام کن     حاظرم ب دست و پای یه ادمی بیفتم ک بدونم خدا دعاشو قبول میکنه  بگم برا بچهام دعا کن 

من خواهرام مکه بودن  خیلی التماسشون کردم  

اصلا دعاهای ما انگار نمیگیره   

انگار  واقعیت همینقدر  سخت و تلخه     

من زندگیمو خدا میدونه جی جور گدروندم و چیا ب سرم امده و تحنل کردم ک خراب نشه  ولی  تقدیر انگار  زورش خیییلی بیشتره  و خیییلی بی رحمتر  

ترو خدا برام دعا کن برا بچهام ترو خدااا دعام کن حاظرم ب دست و پای یه ادمی بیفتم ک بدونم خدا دعاش ...

خدا انشالله گره از کارت باز کنه

ببین بچه هات بزرگ میشن

ولی تو نباید حدی فداکار باشی ک خودت نابود کنی

کی گفته تو باید فنا بشی برای بچه هات

هر کسی زندگی خودش داره

مادر بودن درسته ن ب قیمت نابودی

تو هم حق ت هست آرامش داشته باشی

بعد مگه آلان بچه هات خونه نیستن؟

مگه جاشون خوب نیست؟

خیلی سخته عزیزم میدونم منم دوتا بچه دارم تا مرز طلاق و دادگاه رفتم اما تحمل دوری بچهام نداشتم خونواد ...

من بارها رفتم   قهر یک ماه و چهل روز و باز فریبم داد و  بیشخرین تایمی ک بچهامو ندیدم ۲۰ روز بوده 😔💔     این دفعه مطمعنم بر نمیگردم   میدونم اون اشغال  هیچ نیازی ب من نداره   درامدش بالا برده   تمام این سالا اندازه یه کنیز خرجم نکرد  و فقط ثروتشو زیهد کرد برا بچهامم خرج نکرد هیچی   یه سگ ک  حاظره غذا نخره ک خرج نشه 

الان درامدش بالاس دوتا تریلی کرده    الان خودش میگه تازه میخوام   بسوزونمت   کجای کاری !  میگه تو زن من شدی چون پول نداشتم    فکر کردی من نفهمم    به من محبت میکردی   میخواستی خرم کنی   ک چیزی ب نامت کنم کور خوندی و فلان و بهمان  یه روانی  کامل هست یه ادم نو کیسه روانیه  ک حتی پول شیر خشک بچشو نمیداد بقران قسم بچم  با اب قند بزرگ شد حساسیت پوستی داشت   اصلا چیزی نمیتونست بخوره باید شیر خشک اپتامیل پمتی جونیور استفاده نیکرد حتی شیر منم نمیتونستم بدم  

بعد فقط بچم تا ۱ سال و ۴ ماه   با شیر خودن و همون اپتامیل  تغذیه میشد ک دیکه نمیداد اون زمان ۸ سال میش خرج بچه  هفته ای ۱۰۰ تومن بود دوتا شیر خشک و یه بسته پوشک    نمیداد مسلمونا  از کارت یارانه برمیداشتم خرج خوته کم میاوردم    نمیداد کتکم میزد میگفت میزنم ب حساب مادرم تو معلوم نیست پولار جکار نیکنی !   همش جنگ و دعوا و کتک   

درامدش اون سالا با تک  از ۸ تا ۱۲ میلیون تومن بود  و خوته داشتیم  مستاجر هم نبودیم ک بگی خرجی داشته و ۰۰۰ هیچ بدهی و خرجی نداشتیم کلا خرج ما نمیکرد و نمیکنه   بارها تا طلاق رفتم و باز گولم زده    ما ۹ ساله بالا خوکه ننش زندکی نیکنیم ک بماند با من چکارا کردن 

گوه نداشت من زنش شدم الان دوتا تریلی داره همچنان من ۴۰ کیلو ام  و بچهام مثل سو تغذیه ای ها   یه ادم کثیف هوله  حرومه  

خدا انشالله گره از کارت باز کنهببین بچه هات بزرگ میشنولی تو نباید حدی فداکار باشی ک خودت نابود کنیکی ...

پیش خانواده اون ملعونن    بچهامو دعوا میکنن دخترام ازشون بدشون میاد مخصوصا  دختر بزرگم ک ۸ سالشه  ازشون متنفره   بس ک دیده با من چکار کردن 

پیش خانواده اون ملعونن بچهامو دعوا میکنن دخترام ازشون بدشون میاد مخصوصا دختر بزرگم ک ۸ سالشه از ...

بگذار بمونن

هیچی شون نمیکنند

نوه شونه

تو کارد ب استخون رسید جدا شدی مگه غیر این بود