من بارها رفتم قهر یک ماه و چهل روز و باز فریبم داد و بیشخرین تایمی ک بچهامو ندیدم ۲۰ روز بوده 😔💔 این دفعه مطمعنم بر نمیگردم میدونم اون اشغال هیچ نیازی ب من نداره درامدش بالا برده تمام این سالا اندازه یه کنیز خرجم نکرد و فقط ثروتشو زیهد کرد برا بچهامم خرج نکرد هیچی یه سگ ک حاظره غذا نخره ک خرج نشه
الان درامدش بالاس دوتا تریلی کرده الان خودش میگه تازه میخوام بسوزونمت کجای کاری ! میگه تو زن من شدی چون پول نداشتم فکر کردی من نفهمم به من محبت میکردی میخواستی خرم کنی ک چیزی ب نامت کنم کور خوندی و فلان و بهمان یه روانی کامل هست یه ادم نو کیسه روانیه ک حتی پول شیر خشک بچشو نمیداد بقران قسم بچم با اب قند بزرگ شد حساسیت پوستی داشت اصلا چیزی نمیتونست بخوره باید شیر خشک اپتامیل پمتی جونیور استفاده نیکرد حتی شیر منم نمیتونستم بدم
بعد فقط بچم تا ۱ سال و ۴ ماه با شیر خودن و همون اپتامیل تغذیه میشد ک دیکه نمیداد اون زمان ۸ سال میش خرج بچه هفته ای ۱۰۰ تومن بود دوتا شیر خشک و یه بسته پوشک نمیداد مسلمونا از کارت یارانه برمیداشتم خرج خوته کم میاوردم نمیداد کتکم میزد میگفت میزنم ب حساب مادرم تو معلوم نیست پولار جکار نیکنی ! همش جنگ و دعوا و کتک
درامدش اون سالا با تک از ۸ تا ۱۲ میلیون تومن بود و خوته داشتیم مستاجر هم نبودیم ک بگی خرجی داشته و ۰۰۰ هیچ بدهی و خرجی نداشتیم کلا خرج ما نمیکرد و نمیکنه بارها تا طلاق رفتم و باز گولم زده ما ۹ ساله بالا خوکه ننش زندکی نیکنیم ک بماند با من چکارا کردن
گوه نداشت من زنش شدم الان دوتا تریلی داره همچنان من ۴۰ کیلو ام و بچهام مثل سو تغذیه ای ها یه ادم کثیف هوله حرومه