2777
2789

سرمایه رو دارم

بنظرتون این چیزای کیوت و اینا بیارم ماهیانه چقدر سود میده؟

ریسک بکنم؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان به دوست و فامیل چیزی فروختی؟

نه هنوز تازه رفتم تو فکرش

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بلد باشی خیلی سود داره من ک کلی دوره خریدم و بلدم ولی سرمایه ندارم برای انلاین شاپ 🥲

برای شروع کار میشه از سرمایه کم شروع کرد

دردسرش زیاده و اینکه فرصت طلایی فروشش داره رد میشه

چطور یعنی؟

میدونم عزیزم ولی من هیچی سرمایه ندارم

وام نمیتونی بگیری؟از وامای بلوبانک

وام نمیتونی بگیری؟از وامای بلوبانک

نه قسطش چجوری پرداخت کنم؟ ادم ریسکی هستم ولی اگر یک درصد نشد کارم ک ماهای اول معمولا بگیر نگیر هست میمونم توش 

من حتی چند ماه سرکار رفتم ک پس انداز کنم نشد ک‌بشه 

نه قسطش چجوری پرداخت کنم؟ ادم ریسکی هستم ولی اگر یک درصد نشد کارم ک ماهای اول معمولا بگیر نگیر هست م ...

هرچقدر بگیری ۶ماهه باید پرداخت کنی

یکم سخت میشع اره

نه هنوز تازه رفتم تو فکرش

اولش چیکار باید بکنیم یه پیج بزنیم و عکس بزاریم ؟ چه جوریه میشه من و راهنمایی کنی منم خیلی به پولش احتیاج دارم 

جاریم لوازم آرایشی میفروشه خیلی سود می‌کنه و راضیه

اولش چیکار باید بکنیم یه پیج بزنیم و عکس بزاریم ؟ چه جوریه میشه من و راهنمایی کنی منم خیلی به پولش ا ...

اره باید بخریم لوازم از جایی که ارزون پات بیوفته

و باید به اینستا وارد باشی

اره باید بخریم لوازم از جایی که ارزون پات بیوفتهو باید به اینستا وارد باشی

میگن باید گوشی خوب داشته باشی عکسا بی کیفیت نباشه آره؟

جاریم تو روبیکا میفروشه درآمدشم خوبه اونجا راحت تره