2777
2789

واسم سواله واقعا خب تو مریضی وقتی بلاک میکنی ته تهش یه ماه طرفو نگه می‌دانی تو بلک لیست بعدش باید درش بیاری دیگه؟ باهاش کاری نداری دیگه

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه اونایی که در میارن مریضن اتفاقا شل کن سفت کن نداره

نه میدونی منظورم اینه که با طرف کاری نداری دیگه اون طرفم با تو کاری نداره حس میکنم یه طوریه ک هنوز تو بلک لیست نگهش داری چون تمومه دیگه

ببخشید می پرسم اگه تا به یه نفر پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 

ن کی گفته باید در بیاریوقتی یکی واست تموم شه تا ابد تو بلک لیسته مث اکس خودم ک ۳،۴ ساله بلاکه

اخه من دقیقا برعکسم وقتی طرف سر سوزنی ارزش نداشته باشه واسم حتی نمیخوام تو بلک لیست نگهش دارم

چون دیگه تموم شده دلیل نداره 

ببخشید می پرسم اگه تا به یه نفر پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی ک ...

با احترام من جای تو بودم بلاکش می‌کردم 🤝