2777
2789
عنوان

کسایی ک نتشون رایتله

60 بازدید | 8 پست

الان یکی تایپک درمورد همراه اول زد یادم افتاد نتش خیلی زودو و الکی تموم میشد ولی تاحالا با رایتل مقایسش نکردم چون یکی از دوستام گفت خوبه دیگع گفتم خوبه حتما😂🤦🏼‍♀️ 

تو یک ماه تقریبا چقد مصرفتون میشه؟ 

اینستا و پنج شیشتا فیلم دانلود کردنو اینا 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
رایتل بشدت بدرد نخورههمش 3G

ماله من فورجیه سرعتشم بهتر از همراهه بنظرم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جفتشم دارم هیچ فرقی نداره قبلا فرق داشت قیمتاش مناسب تر بود الان یکی.شده

بنظرم رایتل بهتره من باهمراه هر چهارروز 12 گیگ میگرفتم ینی ماهی تقریبا 85 گیگ 

الان با رایتل ی صد گیگ گرفتم ی ماهش گذشته 46 گیگش مونده

من دوتا رایتل داشتم تاحالاهیچکدوم آنتن نداشتن

عه چ بد

بنظرم رایتل بهتره من باهمراه هر چهارروز 12 گیگ میگرفتم ینی ماهی تقریبا 85 گیگ الان با رایتل ی صد گیگ ...

نمیدونم من هم همراه اول هم رایتل ماهی 100 گیگ میگیرم فرقی نداره به نظرم

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨