2777
2789

خانوادم با ازدواجمون مخالف بودن بهم جهیزیه ندادن . سال ۱۴۰۰ عقد کردیم ۱۴۰ میلیون وام ازدواج گرفتیم پدرشوهرمم ۶۰ میلیون داد بهمون به عنوان شیربها . شد ۲۰۰ میلیون هنه لوازم برقی رو خارجی گرفتیم . الان با یه میلیارد هم جمع نمیشه اون وسیله ها . عجب روزایی بود چقدر ذوق داشتم . وسیله ایرانی نمیشناسم ولی خوشبخت باشی قشنگم ❤️🌹

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم با ازدواجمون مخالف بودن بهم جهیزیه ندادن . سال ۱۴۰۰ عقد کردیم ۱۴۰ میلیون وام ازدواج گرفتیم پ ...

خوشبحت باشی عزیزدلم😍

همون خارجیا ک ازشون راضی هستی رو اگه بگی ممنون میشم گلم

ماشین لباسشویی و ظرفشویی و یخچال ساید و تلویزیون رو جی پلاس گرفتم. فر آلتون، چایسازو آبمیوه گیری میگل، سرخکن فیلیپس، همزن کاسه ای و چرخ گوشت پارس خزر،  جاروبرقی بوش . از همشونم راضیم.

خوشبحت باشی عزیزدلم😍همون خارجیا ک ازشون راضی هستی رو اگه بگی ممنون میشم گلم

یخچال و لباسشویی و ظرفشویی ال جی . خیلی خوبن خیلی زیاد 

چرخ گوشت و ابمیوه گیری و مخلوط کن و دستگاه غذاساز فیلیپس 

قهوه ساز دلونگی . چای ساز و اتو و پلوپز و جاروبرقی بوش 

نصف این وسیله ها به درد نمیخورن . چرخ گوشت و مخلوط کن و ابمیوه گیری و اینا همش بیخوده . من یه دونه غذاساز واسم کافی بود 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏