2777
2789

لطفا اگه کسی گرفته بود به منم بگه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

گفتن منو لایک کن

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه

ولی سالها پیش یک خواهرزاده داشتم بیماری ناعلاج داشت روز ۲۸ صفر امام حسن مجتبی شفاش داد

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

برای خودم نیست یکی از فامیلامون نزدیک ۱۳ سال بود بچه دار نمیشدن هر دوشون مشکل داشتن و گفته بودن دکتر ...

واقعا قربون خداوامام حسین برم

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

برای حفظ آبروم چیکار کنم خواهرا؟ یه عده آدم کمر بستن آبروم و بریزن🫠جلوی خانواده خودمو و شوهرمو و اطرافیان

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

چه نذری کرده بودین خداروشکر

نذر نبود ولی یادمه اون سالها که خواهرزاده ام مریض بود مدام خواهرم گریه میکرد و می گفت من مثل امام حسن غریبم. یادمه روز ۲۸ صفر مادرم به بچه اش گفت امروز برو به امام حسن بگو شفام بده اینم رفت حسینیه بعدش به خواهرم گفته بود امام حسن شفام داده خواهرم اومد با مادرم درگیر شد این چی بود به این گفتی شبشم بچهه خواب می بینه بعد دو هفته بردنش ازمایش اثری از بیماری نبود. بیماری سلیاک داشت

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....