2777
2789

من باشم بین اصفهان و شیراز انتخاب میکنم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه همه چیز برابره ، به نظرم اصفهان میارزه قطعا 

شیراز و مشهد با توجه به سطح ریسک پذیری و روحیه تون میارزه 

بعدش هم طبیعتا بابل و ساری 

اگه وابسته هستین خیلی ، اول اصفهان ، بعد بابل و ساری 

اگه همه چیز برابره ، به نظرم اصفهان میارزه قطعا شیراز و مشهد با توجه به سطح ریسک پذیری و روحیه تون م ...

اره نمیتونم زیاد دور باشم

خودم تو‌ذهنم بود اولیشو مشهد بزنم چون باز نزدیک‌تره

و اشنا زیاد داریم اونجا

شیراز واقعا دوره، رفت و امدت سخت میشه

اگر با رفت و امد اصفهان مشکل نداری، سطح دانشگاهش خب بالاتره و اینو بزن

اگر میخوای زیاد بری و بیای، همون بابل یا ساری (اونی که توی رشته ای که میخوای قوی تره)

اره نمیتونم زیاد دور باشمخودم تو‌ذهنم بود اولیشو مشهد بزنم چون باز نزدیک‌ترهو اشنا زیاد داریم اونجا

اهان سمت شرق مازندران هستین ؟ فاصله با بابل رو گفتین فکر کردم سمت غرب هستین 

اینجوری اره مشهد گزینه خیلی خوبیه ! ضن اینکه دختر شمالی ها توی مشهد خیلی پر طرفدارن 😊😊😊😉😉😉

شیراز واقعا دوره، رفت و امدت سخت میشهاگر با رفت و امد اصفهان مشکل نداری، سطح دانشگاهش خب بالاتره و ا ...

اطرافم میشنوم ک خیلیا پشیمونن راه دور رفتن

اگه برم بابل میتونم اخر هفته بیام خونه

اطرافم میشنوم ک خیلیا پشیمونن راه دور رفتناگه برم بابل میتونم اخر هفته بیام خونه

اره منم یه سری همکلاسیام زود به زود میرفتن خونه

البته بستگی به خودت هم داره، یکی از دوستای من شهرش ۸ ساعت با دانشگاه فاصله داره، یکی دیگه ۳ ساعت

اولی بیشتر میره تا دومی