2777
2789

چطوره حالتون؟ 

کسی بوده که دوقطبیش درمان بشه؟ 

از چه طریقی میشه درمان شد؟ 

اطرافیان دو قطبی مخصوصا تو فاز افسردگی‌ش خیلی زجر می‌کشند... چکار باید کرد؟ 

یعنی تا آخر عمر باید عذاب کشید؟ 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

شما کسی رو می‌شناسید نرمال شده باشه؟ چکار کرده نرمال شده؟ 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دو قطب رو رد کردم به سه قطب و چهار قطب رسیدم 

شوهرمم یه 10 قطبی داره 

مامانم قطب اندر قطبه 

بابامم کلا قطب نداره 

جدی میگم!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

من 

هیچ درمانی ندارع به نظرم 

با قرص و اینا هم خودتونو گول نزنید هیچوقت از ریشه خوب نمیشی

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
همچی با دارو قابل کنترل اگ بخوره

میشه بیشتر توضیح بدید؟ 

دائم باید دارو بخوره؟ خب معمولا دارو نمیخورند که😔

درمان نداره یعنی فقط قابل کنترل؟ 

من شنیدم درمان نداره و خیلی خطرناکه احتمال خودکشی هست دوقطبی شیدایی خطرناکه

چقدر بد😔

میشه بیشتر توضیح بدید؟ دائم باید دارو بخوره؟ خب معمولا دارو نمیخورند که😔درمان نداره یعنی فقط قابل ک ...

بما گفتن ۲سال اوکی میشه و نخورد 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من هیچ درمانی ندارع به نظرم با قرص و اینا هم خودتونو گول نزنید هیچوقت از ریشه خوب نمیشی

اینکه خیلی عذاب آوره 😔😔😔

بما گفتن ۲سال اوکی میشه و نخورد

چند ساله بود بیمارتون داروش چی بود؟ ریسپریدون؟ 

و اینکه الان از لحاظ موقعیت اجتماعی و تحصیلات و ازدواج چطوره؟ 

توروخدا بگید خیلی برام مهمه😔

پدرم دو قطبی داره

اوضاع و احوالتون چطوره؟ چه مشکلاتی باهاشون دارید؟ 

پدرم دو قطبی داره

برای درمان اقدام کردید؟ چی بدترش میکنه؟ 😔