2777
2789
عنوان

موندم که برم یا نرم😔

1021 بازدید | 87 پست

من شوهرم شهر دیگه کار میکنه و شهر خودمون خونه داریم، از اول ازدواجمون زندگی مشترکی ندیدیم ، فقط شوهرم در ماه چند روز میاد خونه سر میزنه و میره

بهترین وسایل زندگی ، بهترین ماشین، بهترین خونه زیر دستمه اما هیچ ارزشی نداره چون همیشه تنهام

الانم بچه دار شدم بخاطر تنهایی کلا پاشدم اومدم موندم خونه مامانم ، اینجاهم هزارتا منت رو سرمه، امکانات بچم همه مونده خونه خودم، آخه این زندگی چه ارزشی داره، خودم تنهام همیشه محبتی نمیبینم، بچم تنهاس که هیچ ، وسایل و لباساش همه در به داغون شده، یه سری خونه مامانم پخش و پلا شده یه سری جا مونده خونه خودم

خیلی اعصابم خرده، خونه خودمم نمیتونم بفروشم چون فعلا تو قسط و قرضیم، بدم اجاره و برم شهر شوهرم هم آواره میشم و مستاجری ....وسایلام هم باورکنید اغراق نمیکتم ۲ تا تریلی میشه آخه چجور اون همه وسایلو کول کنم ببرم شهر دیگه مستاجری!خودشم شهر غریب و خیلی دور

تازه اونجا برم ، باید خونه نشین بشم و گوشه گیر و سرکارم نرم چون کسی نیس بچه امو نگه داره 🥲

شما میگی چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم یه سری وسیله دم دستی برمیدارم میرم شهر شوهرم زندگی میکنم

پس واسه چی ادم شوهر میکنه؟ 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من باشم میرم

خیلی سخته 

به عمق قضیه فکر میکنی میبینی واقعا سخته 

نمیدونم چیکار کنم

کاش شهر خودمون خونه نمیخریدم😔

بخوام هم بفروشم بازار راکده کسی الان خونه نمیخره ک

تو برزخ گیر کردم بخدا

خیلی سخته به عمق قضیه فکر میکنی میبینی واقعا سخته نمیدونم چیکار کنمکاش شهر خودمون خونه نمیخریدم😔بخو ...

من دقیقا همین شرایط برام پیش اومد بدون بچه 

البته شرایط من از شما خیلی سخت تر بود همسرم یه موقعیت خیلی خوب براش پیش اومد منم به خاطرش کشورم رو ترک کردم ترک کشورت از ترک شهرت خیلی سخت تره

منم...این همه آدم شهر غریب رفتن خونه نشینم نیستن

من خودمم چندین ساله شهر غریبم، بخدا ادم راحته از خانواده دور باشه، نه منتی هست نه حرف و حدیثی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خونه خودت بمون بی منت با بچت وقت بگذرون

نمیشه 

میخوام مثلا بچه رو ببرم دکتر باید کسی باشه تو ماشین بچه رو نگه داره 

۲ ماهشه بچن

یا مثلا یه حموم برم کسی باشه کنار بچه

من شبانه روز تنهام

یا مثلا یه خرید دارم نمیتونم برم بیرون بخاطر بچه 

کسی نیست کارهای بیرون از خونه رو انجام بده

خیلی سخته...

خیلی😭