2777
2789

دیشب خونه مادرشوهرم بودیم بعد شوهرم سر یه مسئله پیش پدرو مادرش و جاریم و خواهرشوهرم و شوهرم بهم گفت خفه شو گوه نخور پاشو برو خونه .منم پاشدم اومدم خونه.ولی بهش پیام دادم گفتم تا وقتی ک یاد نگرفتی باهام چجوری صحبت کنی من میرم خونه بابام. و از دیشب خونه نیومده و رفته جایی .بنظرتون برم خونه بابام یابمونم خونه اونارم نگران نکنم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
برو خونه پدر ب نظرم

ترجیحا نیازی نیست فعلا به خانوادت چیزی بگی

بگو یکم صبر کنید بعدا بهتون میگم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ک عذر خواهی نمیکنه

من میگم اون کار اشتباه کرده شما چرا خونتون رو ترک کنین ؟ حالا خودتون صلاح میدونین البته

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

نباید پیام میدادی 

میمد خونه باهاش قهر میکردی حرف نمیزدی 

اگ هم معذرت خواست باید بگی بریم جلو همه معذرت خواهی کنه 

یا هم ی کادو خیلی خوب بخر ه برات ببر نشون اونام بده 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
عكس العمل خانوادش چي بود ؟قبلش چه اتفاقي افتاده بود

سر اینکه میگم گوشی ندید دست بچم.به مادرش گفتم به بچم گوشی نده به این فشار اومد لج کرده بود باهام می‌گفت عیب نداره مامان گوشی بده بهش بذار بازی کنه .چند بار آروم و قایمکی گفتم گوشی از بچه بگیر 

نباید پیام میدادی میمد خونه باهاش قهر میکردی حرف نمیزدی اگ هم معذرت خواست باید بگی بریم جلو همه معذر ...

اصلا براش مهم نیست قهر بودن من بی محل می‌کنه بدتر منو.با اینکه مقصر اونه.عمرا عذر خواهی کنه

سر اینکه میگم گوشی ندید دست بچم.به مادرش گفتم به بچم گوشی نده به این فشار اومد لج کرده بود باهام می‌ ...

والله حق داشتین به نظر من

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹