2777
2789

زنگ زدم بع دوتا شماره پشتیبان ولی جواب درست حسابی نمیدن اپراتور بود ک گف باید ب اسم یکی از مسافرین باشه ک بود بعدم گف درغیراینصورت ب دفترحضوری مراجعه کنید آخه من کجا برم شهرستانم باید برم تهران؟🥺

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

تقریبا ی هفته پیش کنسل کردم بلیت مشهد بود بخاطر این اتفاقات اخیر نشد بریم😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور بانک سپه بودم

نه من بانک ملیه

خب شما چکار کردید

نرفتید بانک

همیجور دست رو دست بزاریم ک ۴،۵تومن از دست برن؟ من کوپه دربست گرفته بودم

نه من بانک ملیهخب شما چکار کردیدنرفتید بانکهمیجور دست رو دست بزاریم ک ۴،۵تومن از دست برن؟ من کوپه در ...

من فعلا کاری نکردم چون همیشه سریع واریز میشد

دو تا داشتم یکیش واریز شد یکی مونده اگر تا چند روز دیگه نزنن زنگ میزنم

برای من بلیط اتوبوس بود

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
نه من بانک ملیهخب شما چکار کردیدنرفتید بانکهمیجور دست رو دست بزاریم ک ۴،۵تومن از دست برن؟ من کوپه در ...

سلام پول تون واریز کردن . خودم تا حالا واریز نکردن

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
سلام پول تون واریز کردن . خودم تا حالا واریز نکردن

بله واریز کردن