2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درآمد خالص

بچه نداشته باشی یه زندگی معمولی میشه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

زنده میشه موند ، بله. 

کلا درآمد زیر هفتاد هشتاد تومن زنده موندنه فقط

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بله ما با دوتا بچه با کمتر این زمدگی میکنیم 

البته حقوقمون بیشتره ۲۰تومن فقط قسط میدیم و با با قیمانده حقوق که کمتر ۳۰ هست زندگی میکنیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بله عزیزم خوبه اما به شرطی که مدیریت هم بلد باشید 

تاپیک پس انداز رویای زندگی بخونید تو همین سایت 

قبلا یه خانمی به نام معصومه جان اموزش دادن که همین پول رو تقسیم بر قسمت های مختلف کنید 

درصد بندی کنید 

مثلا از سی ملیون 

سی چهل درصد بذارید خرج ماهانه

ده درصد لباس

ده درصد برای خرج های اضطراری مثل ماشین و تعمیرات

پنج درصد قبوض

و......

درصد بندی هر کس با توجه به شرایط زندگیش فرق داره

بله 95 درصد مردم با همین حقوق، چه بسا با نصف این حقوق دارن زندگی میکنن😐

اونا زندگی نمیکنن

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مثلا چه خواسته هاییمن الآن مجردم،تجربه ندارم

مسافرت داخلی کمتر

خارجی تقریبا نمیشه با این درآمد 

خرج های غیر مترقبه

تو خریدا مثلا عطر و ادکلن های اصل الان روی ۱۰ تومن هستند یا کتونی یا کیف اورجینال همینطور اگه سبک زندگیت لاکچری یا نزدیک لاکچری باشه کم میاری عادی معمولی باشی میتونی همونجوری ادامه بدی