چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزدلم چطوری خوبیخودت دلت میخواد بری یا بمونی؟
دلم میخاد برم،ولی از بعدش میترسم
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
سلام عزیزدلم چطوری خوبیخودت دلت میخواد بری یا بمونی؟
سلام عزیزم،ببخش فکرم درگیر بود حواسم نبود سلام دادی،من خوبم تو چطوری😘
بله🥹ولی بعضیا واقن هرچی میگفتن درست درمیومدمن خودمم این اعتقاد و دارم ک هیچکس نمیتونه آینده رو دقیق ...
بعضیا «حدس» میزنن؛ حدس هم با یک احتمالی درست در میاد، شاید هم نیاد. این اسمش نشد پیشگویی
همون اعتقاد نداشته باشی به همچین چیزای الکیای بهتره 😁
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
فدات بشم اشکال ندارهاز بعد چی میترسی؟از چیزی نترس🥹♥️
از بعد اینکه چی به سر بچه هام بیاد،میترسم حضانتشونو نتونم بگیرم