2777
2789
عنوان

با کسی که بی دلیل ازمون متنفره چطوری رفتار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
شاید اشتباه میکنی و سوءتفاهم شده و شایدم یکجایی حرفی پشت سرش زدی به گوشش رسیده یا کاری کردی که بی من ...

اصلا نمیشناسیم همو 

پشت سرشم اصلا حزفی نزدم 

از همون اول دیدار اول که رفتم تو جمعشون  سلاممو نگرفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اصلا جواب سلام ادمم نمیگیره انگار ارث پدرشو خوردم

توام بهش سلام نگو اینسری 

وقتی ببینه تو جمع بهش بی محلی میکنی حساب کار دستش میاد

خواهر شوهرای منم هر سری یکیشونو میگیره

دوبار با هر دوشون همون رفتاری که اونا کردن کردم، دیگه ترسیدن 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
باید صبور باشید.گاهی سال‌ها مداومت به احسان باید داشت تا تاثیرش معلوم بشه.آدم‌های سرسخت و بدکاری بود ...

چرا اسی باید سالها زمان و انرژی صرف یه ادم غریبه بکنه که از قضا ازش متنفره و چشم دیدنش و نداره؟ بعضیا لیاقت ندارن 

اگه اینجوریه پس همیشه باید خوب باشیم و خوب رفتار کنیم که فقط همه آدما رو جذب کنیم و همه اونایی که باهامون بدن فقط فکر کنن اشتباه میکردن و دوباره باهامون خوب شن؟؟

مگه ما چقدر عمر میکنیم که اونم صرف بقیه کنیم؟ اگه خواهر مادرش بود حرفت درست ولی طرف غریبست 

اگه ازش متنفره باید با خودش بگه به چپ.م دنیا پره آدمه با این رفت و آمد نمیکنم یک ادم بهتر که بی دلیل از مردم متنفر نمیشه پیدا میکنم

لاااایک نکنننن😤

وای مثل مادرشوهره من.بخدا تا الان بهش بی احترامی نکردم.مرتب دعوتش میکنم،خوش سر و زبونم،مناسبت ها براش بهترین هدیه رو میخرم و واقعا بیشتر از مادر و پدر خودم بهش احترام میذارم.اما تمام این ده سال رو باهام تو زاویه بوده،همیشه گارد گرفته،همیشه از من بدش اومده.با اینکه ازدواجمون هم سنتی بود و با تایید دوتا خانواده.من که دیگه واقعا چیزی به مغزم نمیرسه.رها کردم همچنان احترام میذارم اما راهکاری پیدا نکردم.شما هم رها کن.مشکل از ما نیست از اوناست،از درون خودشونه.

اصلا نمیشناسیم همو پشت سرشم اصلا حزفی نزدم از همون اول دیدار اول که رفتم تو جمعشون سلاممو نگرفت

بعضیا همون اوایل زیاد گرم نمیگیرن شاید اخلاقشه حساس نشو و اهمیت نده 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔