2777
2789

نه که طلاق رو عار بدونم ها  

اینا دو تا برادرن یکیش امریکاس و این تقریبا تک فرزند حساب میشه  مامانش بنظر خیلی وابستس بهش 

شرایط مهاجرت رو داره بین حرفام گفتم ما هم بریم پیش داداشت اونجا زندگی کنیم  گفت نه  گفتم چرا گفت من ایرانو ول نمیکنم  اصلا 

اهان  اینم پدرشم  خیلی پولداره ولی نمیدونم ازمون حمایت کنه یا نه اصلا منظور اژ حمایت استخدام کار دولتیه که میتونه واسه من جور کنه  ولی خب من نمیتونم ازش بخوام اون باید خودش جور کنه

نه چون یه بنده خدایی میشناسم بچه طلاقه دختره واقعا پر از عقده اس من که یه لحظه نمیتونستم تحملش کنم همش میگفتم خدا صبری به شوهرش بده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون یه بنده خدایی میشناسم بچه طلاقه دختره واقعا پر از عقده اس من که یه لحظه نمیتونستم تحملش کنم ه ...

من اصلا از این نظر نگفتم  به خاطر وابستگی گفتم هی میگه مامانم بخاطر من ازدواج نکرده 

حس میکنه بدهکاره بابت این به مامانش

عزیزم دوتا از  دوستای من با این شرایط ازدواج کردن 

اولی پسر مستقل مادر مستقل

مامان پسره با دوستاش و خواهراش می ره سفر میگرده  و.... 

دومی مامانش همیشه آویزون دوستمه همیشه هست میاد خونشون و یه هفته میمونه حالا خونشون سه تا در فاصله ست  به نظرم روراست با پسره حرف بزن ولی در کل چشمت دنبال استخدامی و این چیزا نباش