2777
2789
عنوان

خانواده سالم😍

208 بازدید | 24 پست

من نمی خوام زود قضاوت تون کنم

و بگم چکار کنید چکار نکنید

هر کدوم بسته به زندگی خودتون بهتر هست تصمیم بگیرید....💜

اما اگر می تونید و تا می تونید قدر پدر ،مادر،فرزند ،خواهر و برادرهاتون و همسرتون رو بدونید....

و تا می تونید برای #حل_مشکلات_خانوادگی‍  ،به #خانواده_درمانگر_مجرب‍  مراجعه کنید و #خانواده_درمانی‍   بشید💞

چون خیلی ها هستند که تو پرورشگاه ها دارند زندگی می کنند و آرزو دارند حتی سنگدل ترین والدین رو داشته باشند اما احساس بی هویتی نکنند 🩶

و خیلی ها تو دوره ما با چشم های گریون دست به دعا و انواع و اقسام درمان ها هستند که خدا بهشون بچه بده تا طمع شیرین پدر و مادر بودن رو بچشند اما بی نتیجه هست💔

و خیلی ها هستند دوست دارند یکی به اسم خواهر و برادر اذیت شون کنه ولی اون حس تنهایی زجرآور رو نکشند 🖤

واقعاً تنهاییش زجرآور هست علی الخصوص برای منی که داداش ندارم💔

یا مخصوصا برای یکی از مراجعینم که تنهایی خواهر واقعی نداشتن خیلی شب ها اذیتش می کنه و تو تنهایی هاش اشک می ریزه💔

و خیلی ها هم هستند هم‌چنان سن شون رفته بالا اما ازدواجی نکردند و آرزوی داشتن یک همدم و همراه به دل شون مونده ❤‍🩹

آرزوی ابن که جنس مخالف بی بهانه و بدون دلیل بهشون عشق بورزه

برخی هم آرزو دارند همسر بداخلاق و بی توجه داشته باشند اما یک همراه کنارشون باشه💞💔

گاهی حتی زیر مجموعه ها هم مثل خواهرزاده ها و برادرزاده ها و نوه ها و... هم لذتی هستند که خیلی ها از لذت شون محروم اند🖤

واقعاً میگم....!!

آره عزیزان چه بخواهیم چه نخواهیم تو دل خیلی از جوامع واقعا این طوری هست 😞

و ما روانشناس ها چیزهایی می بینیم که شماها نمی بینید ❤‍🩹

ولی خب تصمیمش با شما خواننده های عزیز هست که چکار کنید

چون زندگی خودتون هست 🥰

اما اگر تصمیم به خانواده درمانی گرفتید و به وسیله‌ی خانواده درمانی مشکلات خانوادگی تون حل شد یا این پیام آرامشی شد تو خانواده هاتون ،لطفا بنده رو هم از دعای خیر تون بهره مند کنید 🥰❤️

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بنظرم مشکل آدما اینه ب شرایطی ک توش هستن راضی نیستن و همیشه چشم ب دوردست یا دیگران دارن و این باعث حسرت خوردن میشه،درصورتیکه ممکنه اون حس و تجربه کنن و پشیمون از آرزو و حسرتشون بشن،ادمیزاد اومده برا حسرت کشیدن و عمرو هدر دادن و براحتی رفتن از این دنیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم مشکل آدما اینه ب شرایطی ک توش هستن راضی نیستن و همیشه چشم ب دوردست یا دیگران دارن و این باعث ح ...

دقیقاااا 

ماشاالله حرف های قشنگی زدید👍🌹😍

میدونید چیه خدا اگر به یکی یه چیزی داده چیز دیگه ای رو ازش گرفته من پدر دارم مادردارم برادر دارم خوا ...

آره دقیقاااا ابن هم هست 

عزیزم بابت مشکل شما هم واقعا متاسفم 💔

دوست من حسرت میخوره چرا برادر نداره ولی من حسرت زندگی آروم و خوبش رو دارم همیشه.ممنون ولی تاسف بقیه ...

عزیزم إلهی در پناه حق باشید

بابت حرف تاسفم هم عذرخواهی می کنم🙏🌹

ممنونم گلم نیازی به عذر خواهی نیست حرف بدی نبود من حالم خوب نیست یه کم♥️💞

خوااهش می کنم بزرگوار 🌹♥️🌹

عزیزم بهتون حق میدم